Sorry ik wilde vanochtend nog een stukje activeren, maar ik had me vreselijk verslapen. Had ik met me stomme kop de wekker op half 8 gezet in plaats van half 7!

Wat waren Niall en ik sukkels. Hij vond mij leuk, ik vind hem leuk. Probleem opgelost, vanmiddag zou ik proberen hem te zoenen. Elke keer dat ik daar aan dacht voelde mijn buik alsof hij gevuld was met bijen, het was nu half 12 en Niall kwam om 2 uur thuis. Ik zat boven op Niall's kamer toen Ella en Lucy hand in hand binnen kwamen lopen.
'Justin wil je met ons mee spelen?' vroeg Ella verlegen, ik glimlachte naar de twee meisjes in deur opening.
'Tuurlijk, prinsesjes'
Ik rende op ze af en tilde de gillende meisjes over mijn schouder, ik rende de trap af naar de tuin. In de schaduw van de bomen stond een hutje en een tafeltje, dat was Elly's. Het restaurant van Ella en Lucy.
'Hallo, meneer Justin' zei Ella giechelend, ik knikte beleefd naar haar.
'Goedenavond Mevrouw Ella, mag ik een tafeltje voor 1?' vroeg ik, jezus wat voelde ik me nu for ever alone.

Ik had gras salade gehad, zand brood en koffie van koud water en donkere aarde, maar het was gezellig. Tijdens mijn 'diner' had ik nagedacht, ik ging Niall ophalen van school en zou dan wel kijken of ik hem daar zou zoenen of later. Om kwart voor twee stapte ik op de fiets, Niall was met de bus gegaan dus hij kon achterop. Niemand kende Niall en ik was populiar dus ik hoopte dat iedereen het zou accepteren. Toen ik het school plein op fietste werd ik begroet door een paar leerlingen, ik negeerde ze en zocht het school plein af tot ik vond wat ik zocht. Daar op een bankje zat de leukste jongen van heel de wereld, ik zette mijn fiets tegen de muur en liep naar hem toe. Ik rende naar hem toe en zag dat Niall ook opstond, ik sloeg mijn armen om hem heen en drukte mijn lippen op die van hem.

Reageer (6)

  • S_tyles

    aaaawwhh <3 !

    1 decennium geleden
  • HEERSBEESTJE

    yeeeeeeeeeeaaaaah! verdeeeer!
    i luff it! luff it luff it luff it luff it (H)
    jussie jussie jussie geeft little nialler een lief kussie (K)

    1 decennium geleden
  • DoraWalrus

    Awwwww finally *le kissy kissy momentje :3

    1 decennium geleden
  • stupidOTP

    Aaahw super cute :)

    1 decennium geleden
  • Appelpudding

    AAAWWHHH
    ssoooo cute (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen