Jussie geeft niall een kussie :D

Niall kwam direct in beweging, hij legde zijn handen op mijn heupen en zoende me met een glimlach terug. Ik gleed met mijn tong over zijn onderlip en hij opende zijn mond voor mij. Mijn tong streelde de zijne, zijn neus scheurde tegen mijn wang, zijn duimen streelden de uit onder mijn shirt en ik wist nu al dat dit het beste gevoel van de wereld was. Ik was zo druk bezig met Niall dat ik niet gemerkt had dat er een groep mensen om ons heen kwam staan, er werd gejoeld en er stonden een paar meisjes tussen die eruit zagen alsof ze gingen smelten. Ik liet Niall los en pakte zijn hand, ik werd stevig geknuffeld door Brookelyn en Louis omhelsde me ook.
'Juju, wat ben ik blij voor je. Ik heb je gemist, ik heb je 4 dagen lang alleen kunnen sms' ze Brookelyn met een sip gezicht.
'Sorry, meis' zei ik, 'We spreken snel af, maar nu moeten Niall en ik naar huis. Niall kreeg ook nog een knuffel van Brookelyn en toen liepen we samen door de menigte naar mijn fiets. We werden op onze rug geklopt en er werden dingen gezegt als 'Wat lief' en 'Respect'. Ik was er al vanuit gegaan dat iedereen het goed op zou nemen, maar zo goed - dat had ik niet gedacht. Niall sprong acherop en sloeg zijn armen om mijn middel.
'Ik hou van je, Niall' zei ik, ik voelde de armen om mijn middel strakker worden.
'Ik hou ook van jou, Justin' zei Niall verlegen, ik wist zeker dat hij bloosde.
Toen ik mijn fiets had weg gezet liepen Niall hand in hand de keuken binnen, Rose was aan het afwassen en Lucy en Ella zaten aan tafel limonade te drinken.
'Ooohhww, Nini houd Juju's hand vast' giechelde Lucy tegen Ella, ik glimlachte om de bijnaam die ik nu al had.
'Nu hebben jullie verkering' voegde Ella eraan toe, Rose draaide zich om.
'Ella, Lucy. Ik moet even praten met Niall en Justin' zei Rose, Ella en Lucy sprongen van hun stoel en raceten naar buiten.
'Ik ben heel erg blij voor jullie,' zei Rose, en ze drukte een kus op onze wangen.
'Maar wees alsjeblieft voorzichtig' voegde ze eraan toe, toen ik door had waar ze het over had voelde ik mijn hoofd rood worden.

Reageer (9)

  • Paardenvriend

    jeeejjj

    7 jaar geleden
  • Robbers

    AIDS & SOA'S.

    1 decennium geleden
  • S_tyles

    Aaaaawwh so sweet! <3

    1 decennium geleden
  • HEERSBEESTJE

    haha geniaaal! en respect is precies het goeie woord (A) (cool)

    1 decennium geleden
  • 4everNiall

    Jussie geeft Niall een kussie, ik ging helemaal kapot om die opening!(lol)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen