Foto bij Chapter 20

Bij deze meiden! :)
~
Reacties? :$

Christian POV
Zenuwachtig loop ik naar de ArenA. Niet alleen voor de wedstrijd, we moeten tegen Twente pff spannend! Maar ook vanwege de tijd erna met Sammy. Gelukkig ben ik met Nicolai naar de ArenA gereden, ik heb hem direct op de hoogte gesteld van onze date. Hij zei dat hij blij was, maar ik vind het nog steeds moeilijk om hem op de hoogte te houden over Sammy. Ik vind ’t toch een moeilijk onderwerp, omdat ik het gevoel heb dat ik hem er pijn mee doe wanneer ik het over haar heb. Zelf zegt hij natuurlijk dat hij blij voor me is, maar ik ken hem langer dan vandaag. Alles om anderen blij te houden.
“Chris! Waar zit je met je gedachten? Wel even opletten hè!” zegt Nic tegen me als ik bijna tegen een deur aanloop.
“Pff dat scheelde niks! Ja ik vraag me gewoon af hoe jij denkt over Sammy en mij.. nog steeds,” en ik kijk hem recht in zijn ogen aan zodat ik kan aflezen hoe hij erover denkt. Ik zie een oprechte blik, terwijl hij zegt “Chris, serieus man, ik vind het echt goed! Mijn tijd met iemand anders komt wel, dat weet ik zeker. Wij waren gewoon niet voor elkaar bestemd!” zegt hij. Met een tevreden gevoel loop ik met hem naar de kleedkamers.
“Oke, gelukkig maar! Nou, gaan we Twente inmaken of wat?” vraag ik hem.
“Haha! Zeker weten!” zegt hij en hij geeft me een high five.
Ik ga naar mijn gedeelte van de kleedkamer en zet even wat muziek op, zodat ik me kan focussen op de wedstrijd. Na een speech van Frank ben ik er helemaal klaar voor. Wetende dat Sammy ook nog in het stadion zit, maakt me extra zeker dat ik wil scoren, maar het vooral goed wil doen.

Sammy POV
Als de spelers het veld op komen, zoeken mijn ogen naar Christian. Als ik hem zie, krijg ik een schokje. Ik kijk naar Jade en glimlach.
“Ja ja, jouw favoriet is er!” zegt ze blij.
“Ik heb die van jou ook al gespot!” zeg ik, doelend op Jan Vertonghen.
“Die heb ik allang gezien!” zegt ze.
Ajax wint het munten gooien en mag beginnen aan de aftrap. Ze beginnen erg sterk, zetten veel druk en hebben veel balbezit. Ineens valt echter de 0-1, door de Jong.
“Pff, moet ook nog hij scoren!” zegt m’n zus verontwaardigd.
“Shit zeg, ze begonnen zo goed. Nou kom op!!” schreeuw ik. Het stadion begint ‘oeh, ah’ te zingen en m’n zus en ik schreeuwen hard mee. Heerlijk, die sfeer. Een paar minuten valt de 1-1, jawel. Christian scooooort! Ik juich mee en ga helemaal uit m’n dak. Ik zie dat zijn ogen zoeken naar waar ik zit en zwaai uitbundig naar hem. Ik zie nog net dat hij me een kushandje geeft, voordat de rest van de spelers op hem afrennen en hem knuffelen. Ik merk dat ik begin te blozen.
“Nou, dat is duidelijk hè,” zegt Jade, “Hij vindt je leuk!”
Ik glimlach en besluit hier verder niet op in te gaan.

In de zestigste minuut maakt Siem nog een fantastisch mooi doelpunt, waardoor het uiteindelijk eindigt in 2-1. Bij het horen van het fluitsignaal spring ik een gat in de lucht, en meteen voel ik de zenuwen opkomen voor de date van zo meteen.
“Wauw, wat een wedstrijd!” zegt Jade.
“Ja, die was spannend..” zeg ik.
“Maar nu ben je zeker nog zenuwachtiger?” vraagt Jade met een knipoog.
“Pff ja. Zullen we maar naar de parkeerplaats gaan dan?” vraag ik.
“Let’s do it! Moet ik je hand vasthouden of kan je het alleen?” vraagt Jade aan me.
“Thanks sis, maar ik red me wel!” lach ik naar haar.

Vol zenuwen loop ik met haar naar de parkeerplaats. Wat duurt wachten toch lang..

Reageer (3)

  • xpantoffelx

    Leeeeeeuk, verder!

    1 decennium geleden
  • xlhovee

    Leukk! Snel verder

    1 decennium geleden
  • MERTENS14

    Snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen