DoraWalvis: Als juujuu :D

En sorry vandaag maar een stukje want ik ga na mijn werk de rest van de d ag naar Zwolle, sorry, girls (guys?) :(

Niall en ik waren snel naar boven gerend, in zijn kamer duwde Niall me tegen de muur.
'Misschien ben ik wel helemaal niet voorzichtig met je?' fluisterde Niall in mijn oor, hij zette zijn tanden in mijn oorlel. Ik kreunde en Niall lachte zachtjes, hij zoog aan een stuk vel in mijn nek. Ik ging met mijn onder zijn shirt, met een soepele beweging trok ik zijn shirt over zijn hoofd. Niall trok mijn shirt ook uit en leide me naar het bed, voor hij me kon neer duwen op het bed had ik hem al half getackeld. Niall lach op het bed naar mij te grijnzen, ik ging over hem heen hangen en drukte mijn lippen op die van hem. Niall legde zijn handen aan de zijkanten van mijn borst neer, ik gleed met mijn tong over zijn lippen terwijl Niall zijn vingers langzaam naar beneden liet glijden. Ik kreunde gedemt toen Niall 1 hand in mijn broek liet verdijnen en mijn lies streelde, ik voelde hoe ik groeide en bloosde beschaamd. Niall had het ook door, hij haalde zijn lippen van die van mij en drukte 1 voor 1 een kus op mijn brandende wangen.
'Nergens voor nodig om je te schamen, Jussie' fluisterde hij hees in mijn oor, hij drukte zijn lippen weer op die van mij en ik opende mijn mond direct. Niall's tong speelde met die van mij, zachtjes kreunde we alletwee.
'Niall, je zou me helpen met mijn huiswerk' schreeuwde iemand van beneden. Direct stond Niall op, drukte een kus op mijn lippen en liep naar de deur. Hij grijnzde nog even naar me en deed de deur toen dicht, verbaasd en gefrustreerd lag ik op het bed. Had hij me nu serieus zo opgewonden achtergelaten, hij deed dit alleen om me te pesten. Ik stond op en trok mijn shirt weer aan, ik moest iets bedenken. Ik mijn allerliefste vriendje hier niet mee weg laten komen, dit word wraak.

Reageer (7)

  • loveyou1D

    ik hou van dit verhaal!

    1 decennium geleden
  • Perv

    MUHAHAHAHAHA ;D

    1 decennium geleden
  • Appelpudding

    Hahahha badboy Niall
    Me likes ^^
    xx"

    1 decennium geleden
  • DoraWalrus

    hehe. Nini moet Jussie niet zo pesten (kitty)

    1 decennium geleden
  • Robbers

    Niall badboy
    Me likey ^^

    Next (a)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen