Foto bij Hoofdstuk 3

NOG ÉÉN DAG OM TE STEMMEN !! (I prefer Niall ;$)

Beetje kort, maar volgende keer komt meer, hope you like it x
Ps. Kudo/Abo/Reactie mag altijd ;p

De dag vliegt om en in totaal hebben ik en Harry elkaar gemiddeld 11 keer aangekeken, per lesuur. Vandaar de gigantische 11 op mijn hand. Met mijn vingers ga ik zachtjes over de lijntjes. Mijn lippen krullen omhoog en ik voel allemaal vlinders rond fladderen in mijn maag. De laatste bel gaat en nog helemaal in mijn gedachten pak ik mijn tas in en loop ik richting het lokaal waar Dani les had. Samen lopen we naar onze kluisjes.
Als we onze spullen hebben gepakt geef ik haar een knuffel, want ze word opgehaald door haar moeder om daarna naar de ortho te gaan. Haar beugel gaat eruit, nog iets waar ze de hele dag over bleef doorratelen.
Met mijn ene hand houd ik mijn tas vast en met mijn andere mijn jas. Het is zomer en ik had mijn jas ook alleen maar meegenomen omdat dat van mijn moeder moest. Bij de fietsenrekken is mijn fiets nergens te vinden. Rot conciërge, ik heb geen zin om een halve middag naar mijn fiets te gaan zoeken! Ik zucht diep en begin eerst maar eens mijn iPod aan te doen. Met mijn tas tussen mijn benen ontfrummel ik mijn oortjes uit de knoop.
Oortjes in en doei middag!
Met mijn tas weer over mijn schouder en mijn jas erin gepropt, ga ik opzoek naar mijn fiets.
Als ik na een kleine twee minuten iets verder ben gelopen zie ik hem staan. Niet alleen mijn fiets, ook Zayn, Harry’s beste vriend. Als zijn ogen mij opvallen, maakt hij een handgebaar waarmee hij me begroet. Ik lift mijn hand om terug te zwaaien. Mijn pas word versnelt, tot ik tegenover hem sta.
‘Hé’ begint hij.
Ik gun hem een zwak glimlachje.
‘Harry, hé?’
Met een vragende blik kijk ik hem aan.
‘De player krijgt een vriendin. Pas op met hem, want dat heb ik vaker over hem gehoord. Ga niet te snel, hij is snel op iemand uitgekeken. Ik hoop dat je het verschil maakt.’ De woorden komen er snel uit, hij lijkt bezorgt. Ik knik. ‘Ik meen het Olly, ik waarschuw je.’
‘Ja, ik weet het.’
Hij knikt en zijn lippen krullen zwakjes omhoog en hij loopt weg. Ik draai met hem mee en volg hem tot hij de hoek om is. Hij ‘waarschuwde’ me. Hoe erg is het dan?

Reageer (4)

  • AppleTree1

    snel verder<3

    1 decennium geleden
  • Appelvlap

    Verbaasde olly hahahah

    1 decennium geleden
  • Bethel

    Arme Olly! Wat moet ze nou weer met die waarschuwing van Zayn..
    verder xx.

    1 decennium geleden
  • nialldream

    verderx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen