Foto bij Chapter 48

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Lordd

    Awesome dit. <3 Haar vader is zo slecht nog niet volgens mij, en haha, Louis die al die vragen stelt. Het lijkt wel een verhoor. x3
    En ik heb btw die reactie van xTOMMOUGHS gelezen op je vorige hoofdstukje en ze heeft idd écht veel fantasie, loollz. (':

    Snel verder! =D

    1 decennium geleden
  • Karrueche

    Ja verdomme. Gaan ze even leuk over Kerst praten terwijl de Kerstman niet eens bestaat. Wow. Wist je dat je Kerstman met hoofdletter schrijft? Ik niet, ik bedoel Kerst is een 'heilige' gebeurtenis waardoor je het met een hoofdletter schrijft. Maar de Kerstman is toch niet heilig? Mister 'Santa Claus' is gewoon een verzinsel van Coca Cola en bestaat dus niet echt, ha. En dingen die niet bestaan kunnen ook niet heilig zijn. Hé, eigenlijk wilde ik iets anders typen. Let's start again.

    Ja verdomme. Gaan ze even leuk over Kerst praten terwijl die moeder dan al dood is omdat mijn geweldige 'medicijn tegen alle ziektes' te laat komt. Wat een sfeer jongens, wat een sfeervolle vermelding.

    Maar ik vind Lou dus eigenlijk wel eem lief doen.

    1 decennium geleden
  • Cliffayne

    Spijtig dat het te laat komt hier! :(
    maar snel verder!xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen