SORRY SORRY SORRY!!! Het spijt me dat ik zo lang niet geschreven heb, ik heb over dit hoofdstukje ongeveer 3 week gedaan. maarja, ik schrijf weer. Hier is alvast 1 chappie, voor de volgenden moeten jullie nog even wachten want ik wil eerst een klein vooraadje....

kuzzzies van Chailin :D

Ik stond zenuwachtig te wachten tot Justin was aangekleed, we hadden om 1 uur afgesproken met Louis en Brookelyn.
'Babe, doe rustig. Wat is er met je?' grijnzde Justin.
'Ik ben zenuwachtig, wat als ze me niet mogen?' legde ik uit terwijl ik nogsteeds zenuwachtig van mijn ene been op mijn andere hupte. Justin liep naar me toe en drukte een kus op het puntje van mijn neus.
'Als Louis en Brookelyn je niet aardig vinden dan vind ik dat jammer' zei Justin.
'maar jij blijft mijn vriendje' fluisterde hij in mijn oor, hij beet even in mijn oor.
'Kom je mee, Nini?' Justin rende naar de deur en tikte mij onderweg speels op mijn kont. Ik grijnzde en rende achter hem aan, buiten zag ik dat Justin al weg gefietst was. Ik rende hem achterna en sprong op de bagagedrager, de fiets schommelde even door het plotselinge gewicht maar al snel fietsten we de straat uit.

Het begon al schemerig te worden en we zaten nog gezellig met z'n allen te praten op het lege kleed. Het was super gezellig geweest, Louis en Brookelyn waren heel aardig voor me geweest. Vooral Brookelyn.
'Laten we gaan zwemmen!' riep Louis enthousiast en sprong op, Justin sprong ook blij op.
'Jaaahhh!!' kirde hij blij, 'Gaan jullie ook mee?' vroeg Justin, ik schudde mijn heeft, veel te koud voor mij. Ook Brookelyn sloeg deze keer over, Louis en Justin trokken hun shirt uit en renden naar het water. Ik bleef nog een hele tijd naar de shirtloze Justin staren toen ik merkte dat Brookelyn dichterbij was komen zitten.
'Ik heb het koud' mompelde ze, dat snapte ik wel. Ze had bijna niks aan! Ik deed mijn vest uit en legde die over haar schouders, zoals een echte gentleman dat hoort te doen.
'Dankje' fluisterde ze, ik keek naar het water en zag dat Justin en Louis het water uit kwamen lopen. Ik wilde weer terug recht gaan zitten toen Brookelyn mijn hoofd naar zich toe trok en haar lippen op die van mij drukte.

Reageer (9)

  • Paardenvriend

    WTF doe is normaal

    7 jaar geleden
  • Triplet

    Brookelyn, dat is niet toegestaan oké.

    1 decennium geleden
  • iBiebersGirl

    Omfg.
    Snel verder! (flower)

    1 decennium geleden
  • Robbers

    Soms heb je dat weleens.

    1 decennium geleden
  • NiallsNugget

    Oke hey waar woon je ik kom je slaan brooklyn. watch out

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen