Foto bij Hoofdstuk 4

THANKS A LOT voor jullie reacties en sorry voor het wachten !!

Jullie merken vanzelf wel wie het meest gekozen is in de poll

Hope you like it ............. xx

Met mijn laptop op mijn schoot zit ik op mijn bed. Een beetje niets doen. Mijn muziek staat aan en ik zing zachtjes mee. Ik pak mijn mobiel, maar niemand heeft me nodig, dus leg ik hem weer weg. Ondertussen kijk in online teenwolf. Sexy werewolfs, drama, love it. Het eindigd met een cliffhanger. Gefrustreerd grom ik even. Het beeld word weer klein en starend naar het beeldscherm probeer ik te verzinnen wat ik nu ga doen. Op dat moment gaat de bel. Ik wil roepen dat me moeder de deur open moet doen, maar die is niet thuis. Met tegenzin sta ik op. Als ik langs mijn spiegel loop, stop ik snel een plukje achter mijn oor. Ik ren van de trap en open de deur. Ik had niemand verwacht, maar Harry.
‘Hé.’ Zegt hij terwijl hij daar staat met zijn handen in zijn broekzakken en een grote glimlach. Mijn lippen krullen omhoog en ik begroet hem terug.
‘Hoe weet jij waar ik woon?’ Vraag ik hem. Hij haalt zijn schouders op.
‘Niall.’ Ik vorm met mijn lippen een ‘o’, tja, natuurlijk.
‘Wil je binnen komen?’
‘Ik moet eigenlijk…’ Hij stopt midden in zijn zin en knikt dan zijn hoofd. Mijn lippen krullen weer omhoog en ik laat hem binnen. Ik parkeer hem op de bank en loop naar de keuken om iets te drinken te pakken. Met twee glazen cola loop ik weer terug. Ik zet ze neer en ga dan naast Harry zitten.
‘Zo...’ Begin ik. I wil hem vragen waarom hij hier is, maar hij is me voor.
‘Waarom ik hier ben?’ Hij knikt en gaat verder. ‘Louis’ vriendin geeft een feest. Wij gaan ook. Naill wilde vragen of je meeging, maar ik moest het gaan vragen.’ Hij begint te lachen. ‘Het klinkt heel raar nu ik het hardop zeg.’
Een awkward stilte valt en Harry steekt zijn hand uit om zijn cola te pakken. Ik doe hetzelfde. Onze handen raken elkaar even aan en Harry lijkt te schrikken, maar trekt zijn hand niet weg. Ik grinnik en drink van mijn cola. Ik voel zijn ogen branden op mijn gezicht. Vanuit mijn ooghoek kijk ik terug en snel richt hij zijn blik op het glas in zijn hand. Ik zet mijn cola weer weg en kijk hem dan aan.
‘Ik ga graag mee,’ Zeg ik. ‘met jou.’ Zijn lippen krullen omhoog.
‘Ja?’ Ik knik.
Hij zet zijn cola weg. Zijn ogen boren in de mijne. Het valt me nu pas op hoe dicht we bij elkaar zitten en ik twijfel even of dit net al zo was, maar Harry’s groene ogen lijken mijn hoofd weer leeg te maken. Zijn hand komt dichterbij en voel hem in mijn nek. Hij gaat langs mijn kaak en pakt mijn kin subtiel vast. Zijn lippen lijken nu veel dichterbij en hij kust me, heel lief. Als onze lippen na een tijdje weer gescheiden worden glimlachen we naar elkaar.
‘Ik moet gaan.’ Fluistert hij bijna. Ik knik zachtjes. Hij geeft me nog een glimlach, gaat nog een keer met zijn hand langs mijn wang en staat dan op. Hij beent de woonkamer uit en ik hoor de voordeur dichtvallen.
‘Doei.’ Fluister ik zachtjes, nog helemaal in mijn gedachten gezonken.

Reageer (2)

  • xLoessx

    snel verder! X

    1 decennium geleden
  • AppleTree1

    snel verder<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen