Foto bij Ticket 19.

Ik baal hier zo van.. Ik dacht rond een uur of 2 dit stukje geactiveerd te hebben; niet dus. Het spijt me, en jullie hadden vandaag meer verdiend. Mijn moeder besloot om een uur of 2/3 naar Steenwijk te vertrekken en daar te shoppen. We zijn toen ook bij vrienden op de camping beland en bleven daar eten, ik heb gepraat met mensen uit Engeland. Super lief, 1 vrouwtje bood me aan om bij haar te logeren in Londen een keer, hihi. Een andere oudere man, haar broer, die woont in Oldenzaal en vroeg of ik een keer met hem mee ging naar FC Twente, daar werkt hij. Dus ik heb me wel vermaakt.
Ik heb weggerend voor pokke pokkes en pokka pokkas, ook wel alpaca's en emoe's genoemd. Zucht, ik haat die dieren en al helemaal als het pikke donker is.
Daarnaast stond er een Tom Daley de 2e op de camping die achter de mensen stond waar ik bij was, en hij had de hele tijd zijn shirt uit, zwijmel kwijl glimlach.
Maar ik ben nu bek af, letterlijk. Dus als jullie het niet erg vinden ga ik slapen.
Morgen ga ik voor het eerst sinds 3/4 weken weer naar papa toe, en laat ik mijn geliefde moeder achter, ik kan hier wel om huilen.. Ik ga volgende week in het weekend ergens naar Frankrijk, dus dat zeg ik nu alvast. Ik ga deze week vooruit proberen te schrijven zodat ik tenminste 3/4 keer in Frankrijk met wifi en knappe franse jongens kan activeren.
Love & Rocketz, sweet dreams.
Your writer, Beaudine.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (31)

  • MissStyles96

    Aawh
    Werkelijk, de tranen rollen over mijn wangen..
    Echt zo goed geschreven

    1 decennium geleden
  • Semantiek

    geen idee hoeveel campings er in steenwijk zijn, maar ik ben daar ook eens geweesd!!!

    1 decennium geleden
  • xLoveParis

    Sweet (H)

    1 decennium geleden
  • Show

    Haha... Aw wat sweet.

    1 decennium geleden
  • Spongebobb

    Nawh, zo cute! <3
    Veel plezier in Frankrijk!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen