Foto bij (TC) Join me in death if you love me! (deel 5)

Hey Sweety's

Nouja bij de inleiding had ik gezegt dat deze MAAR 4 hoofdstukken lang zou worden maar ik ben dus bezig met het verhaal helemaal uit te werken en word die dus langer dan verwacht.

Vinden jullie vast niet erg hé ;)

xx C

Bill zit op het bed omringt door allemaal lege doosjes van medicijnen en in zijn handen houd hij een beker met een vieze paarsachtige bijna zwarte vloeistof erin.
"Bill?" vraag ik nogmaals geschrokken.
Bill reageert niet en blijft in trance naar de beker kijken. Voorzichtig ga ik naast hem zitten en leg mijn hand op zijn arm.
Bill schrik op uit zijn trance en kijkt me dan grijnzend aan.
"Ow héy Tommi, ik had je niet horen binnenkomen" zegt hij liefjes.
"Bill?...Wat is DIT?" vraag ik wijzend op de beker.
Bill steekt de beker in de lucht en lacht.
"Dit Tommi is onze oplossing! Alleen dit kan alles doen stoppen" zegt hij zoetjes.
"Wat is het Bill?"
"Dit liefje is ons ticket naar rust en vrede, naar het eeuwige samenzijn. Ik heb zware slaappillen gemengd met vodka, we zullen er niks van voelen".

O gott, wat ik al vreesde is uitgekomen Bill heeft een gifbeker gemaakt.

"Bill! Nee! Dit kunnen we niet maken! Denk eens na hoeveel verdriet we onze ouders niet zullen aandoen als we op zo'n manier uit het leven stappen, denk aan wat voor een verdriet de fans zullen hebben!" roep ik in paniek.
Bill schud zijn hoofd en kijkt me droevig aan.
"Denk je nu echt dat die kerel gaat stoppen met ons af te persen? Vroeg of laat zet hij alles op het net, beeld JIJ je dan maar eens in hoeveel verdriet we iedereen zullen aandoen als ze ontdekken dat wij een relatie hebben met elkaar. Dit horen we niet voor elkaar te voelen, ze zullen ons opsluiten en ons haten voor de rest van ons leven, ik ben dan liever dood dan gehaat!" zegt Bill koel.
Zuchtend zet ik me neer op het bed en neem de gifbeker uit Bill zijn handen.
"Je smaakt enkel de vodka black" zegt Bill lachend.
Verwonderd staar ik naar Bill, hoe kan hij op zo'n moment nog lachen? Ik heb het gevoel dat Bill zijn besluit om te sterven al vast staat en dat hij zich nu bewust zo happy gedraagd. Maar ben IK er uberhaupt wel klaarvoor om nu al te sterven?
"We kunnen toch gewoon ontekennen...Zeggen dat de foto's vals zijn, dat ze bewerkt zijn ofzo" fluister ik.
Bill kijkt me aan als een schaap met down en schiet dan in de lach.
"Jahaha! Vast wel Tom, we zeggen gewoon dat jou lul IN mijn kont erbij getekend is... Nee Tom hier kunnen we ons deze keer niet uitlullen".
Zuchtend zet ik de beker op het nachtkastje en sla mijn armen om Bill zijn fragiele lijfje. Ik wil hem zo graag voelen nu, hem heel dicht bij me hebben.
Mijn armen zijn nog niet helemaal rond Bill of ik voel dat hij weer breekt. Snikkend legt hij zijn hoofd op mijn borst en houd me stevig vast aan mijn shirt.
"Ik kan het echt niet langer aan Tommi, die onzekerheid maakt mij kapot vanbinnen, het vreet aan me als een kanker die niet te stoppen is...Ik kan niet meer!" snikt hij.
Mijn armen druk ik nog steviger rond zijn lichaam en samen wiegen we heen en weer. Als Bill weer wat rustiger is heft hij zijn hoofd op en kijkt me aan.
"Wat zei die kerel eigelijk toen je hem het geld bracht? Hij wil nog meer hé?".
Ik druk mijn hoofd in zijn nek en terwijl ik Bill zijn heerlijke geur diep opsnuif, het in elke vezel van mijn lichaam doet intrekken knik ik zachtjes van ja.
Stilletjesaan komt ook bij mij het besef dat er voor ons geen andere oplossing is. Maar als we deze avond samen de wereld verlaten zullen we er eerst nog een feest van maken. Wij Kaulitztwins zullen gaan in stijl. Eerst nog lekker eten, dan voor de laatste keer lekkere hard sex met mijn liefje en dan..........
Ons dodelijk dessert.





REATIES BITTE;)


xx Candy

Reageer (16)

  • Lumen

    doet me denken aan iets,
    een anime serie of 'n tekst of zoiets
    dit heb ik al eens gelezen of gehoord
    (het idee, nm)

    1 decennium geleden
  • Sick

    Oww (huil)

    1 decennium geleden
  • Hayleyball

    Gohs nee!
    echt heel verdrietig!! :'(

    1 decennium geleden
  • CBxTHLover

    ze kunnen toch ook gewoon die man vermoorden ??!!!:O:O

    1 decennium geleden
  • LolliiStick

    :O Billa mag niet heen gaan !! Niet zonder mij!!

    Ik zit hier met tranen en hoop dat er een wonder gebeurt!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen