Foto bij chapter 94: Totodile stand tall!

duz ik ben terug van venetie.was erg leuk ja dankje: ) ik ben wel een stukje van een kies verloren.was een melkkies maar die grote kies ligt overdwars,zou eigenlijk niets ernstig zijn maar blijkbaar heeft mijn melkkies geen zin om te blijven zitten.dus nu is er een klein hoekje weg
-_-'
oke qua verhaal waren we gebleven bij
treyson,rea en yassup heben gym gevecht van winona gewonnen
winona gaat volgende dag treyson's swellow trainen voor brave bird
totodile is weggerent omdat hij zichzelf zwak vind
yassup,treyson en rea erachteraan
worden overvallen door pokemon,rea blijft achter om te vechten
yassup en treyson worden overvallen,treyson blijft met absol achter
yassup vind totodile maar als hij zich omdraait grote problemen
treyson en rea zweven bewuteloos door telekineis in de lucht boven een dusklops
een dusknoir verschijnt.yassup heeft alleen totdile om te vechten aangezien zijn pokeballriem gewgeteleporteerd is en die van treyson en rea ook wegzijn(inclusief sandshrew)
kan yassup dit winnen?

Yassup keek van de dreigende Dusknoir naar de Dusclops die zijn vrienden vasthielden.Dammit dammit dammit!Dacht Yassup.Ik kan ze niet alleen laten maar zal het lukken die twee pokemon te verslaan met alleen Totodile?Yassup keek naar zijn shiny pokemon bij zijn voet.
Totodile's aanvallen zijn watergun-crunch-ice fang en metal claw.
Daarvan kan ik alleen watergun en icefang gebruiken!Andere aanvallen werken niet op spook pokemon.

'Op hoop van zegen.' Mompelde Yassup en rechte zijn rug.
'Totodile water gun go!' Riep hij en Totodile vuurde de water gun op Dusknoir af.Eerst de één uitschakelen,dan de ander.
De Dusknoir vernietigde de watergun met thunderpunch en ging daarmee op Totodile af.Nee thunderpunch is super gevaarlijk voor Totodile!
'Ontwijk Totodile!' Riep Yassup maar het had geen zin en Totodile werd geraakt,raakt een boom en viel op de grond.Maar voordat Yassup iets kon zeggen krabbelde Totodile alweer overeind.Yassup grijnsde.
'Zo doen we dat.' Zei hij en wees naar Dusknoir.
'Ice fang Totodile.' Totodile sprong met zijn ice fang op Dusknoir af.Dusknoir verdween waardoor Totodile mist en op de grond landde.Achter hem verscheen Dusknoir weer.
'Watergun volle kracht!' Riep Yassup zoals gepland.De Dusknoir kon niet ontwijken en kreeg de volla laag van Totodile die snel was opgedraait.
'DusKNOIR!' Bulderde de Dusknoir en een shadow punch raakte Totodile in zijn buik waardoor hij de lucht in vloog.Dusknoir stond klaar met en thunderpunch om Totodile te raken als hij omlaag viel.
'Totodile watergun op de grond en verander je course!' Riep Yassup.Hij mocht niet geraakt worden door een thunderpunch.
De watergun hielp en ging Totodile ging de andere kant op.Echter dat was de kant van de Dusclops,die tot nu toe nog geen aanval had gedaan.De Dusclops ogen gloeide en Totodile vloog weer op Dusknoir af.Deze keer kon Yassup niets doen en Totodile kreeg de onvermijdelijke klap.Totodile schraapte over de grond en bleef liggen.Yassup rende naar hem toe.
'Totodile ben je oke?' Vroeg Yassup bezorgt en wilde Totodile optillen maar het shiny lichaampje begon te gloeien.Het witte licht werd feller en Yassup's pokewatch trilde.Het licht verdween en een grotere versie van Totodile stond voor Yassup.Hij keek op zijn pokewatch.
Croconaw
Als Croconaw een tand verliest of breekt groeit deze vanzelf weer aan. Er zitten 48 tanden in zijn mond. Zijn tanden staan wat naar binnen gericht. Als een prooi eenmaal gevangen zit tussen zijn kaken heeft hij weinig kans meer om te ontsnappen.
shiny

Uit het niets omhelste Yassup zijn Croconaw.
'Oh Croconaw.Je bent geweldig.' Zei Yassup en zette Croconaw weer neer.Beide keken ze naar de dreigende Dusknoir.Yassup checkte via zijn pokewatch Croconaws aanvallen.
scald
ice fang
crunch
ice beam

'Croco NAW!' Riep Croconaw zelfverzekerd.Yassup glimlachde.Die evolutie had Croconaw veel meer zelfvertrouwen gegeven.
'Let's go then,Croconaw scald.' Zei Yassup en wees op Dusknoir.De water aanval kwam op Dusknoir terecht die daarna een shadowpunch afvuurde.
'Vernietigen net crunch Croconaw.' Riep Yassup en Croconaw beet de shadowpunch kapot.
'Ga door met ice fang.' Zei Yassup en Croconaw beet ongenadig in Dusknoirs arm.Dusknoir schudde Croconaw van zich af.Dusknoir was zwaar vermoeid.Yassup grijnsde.
'Maak het af met ice beam,Croconaw.' Riep hij en Dusknoir werd geraakt.De Dusknoir verdween.Yassup draaide zich om naar de Dusclops.
Dusclops hief de telekinesis op en Treyson en Rea vielen op de grond terwijl de Dusclops het bos in vluchtte.Yassup liep naar zijn vrienden en maakte ze wakker.Treyson sprong als eerst overeind om daarna meteen naar zijn hoofd te grijpen.
'Duizelig.' Zei hij en keek Yassup aan die naast Rea zat.
'Waar zijn mijn pokeballen,waar is Sandshrew?' Vroeg Treyson toen hij realiseerde dat ze weg waren.Rea en Yassup stonden op.
'Geen idee,ik vond jullie zo.De Dusclops teleporteerde die van mij ook weg.' Antwoorde Yassup.
'Absol!' Klink het ineens door het bos.Treyson draaide zich om.Was er iets met zijn pokemon? De drie liepen een eind door het bos en zagen Absol op een gesteente staan.


Hij sprong omlaag.Treyson aaide over zijn hoofd.Absol deed toen een paar passen door het bos en wenkte dat ze hem moesten volgen.Ze kwamen uit bij de rand van het bos waar ze getraind hadden.De pokeballs en de riemen lagen op de grond inclusief een slapende Sandshrew.Treyson tilde Sandshrew op.
'Poekiepoekiepoe.' Plaage Treyson en kietelde Sandhsrew die wakker werd en meteen op Treysons schouder klom.Iedereen bond zijn riemen weer vast en deed hun pokemon weer in hun pokeballen.
Eenmaal op hun kamer begonnen ze te praten.Yassup vroeg als eerst.
'Wat is er met jullie gebeurt?Hoe heeft die Dusclops jullie kunnen meenemen?' Vroeg hij.
'Ik had die pokemon die ons aanvielen bijna allemaal verjaagt maar opeens renden ze weg.Toen ik achter me keek was het die Dusclops.Waarschijnlijk heeft hij me meteen onder hypnose gebracht want het eerste wat ik daarna weet is dat ik wakker werd gemaakt door jou.' Vertelde Rea.
'Bij mij bijna hetzelfde.De laatste pokemon rende uit het niets weg.IK voelde een klap tegen mijn hoofd en werd inderdaad wakker door jou,Yassup.' Vertelde Treyson en keek Yassup recht aan. 'Hoe heb je ons weten te redden?' Vroeg hij.
'IK had alleen Totodile en opeens verscheen die Dusclops met jullie.En een Dusknoir viel ons aan.Maar op het juiste moment evenlueerde Totodile in Croconaw en we wisten Dusknoir te verslaan.Die Dusclops is uit paniek weggerent.' Vertelde Yassup lachend.Rea checkte de pokedex status van Croconaw en Treyson keek mee.
'Dat is zo gaaf.' Riep Treyson.

Volgende ochtend
Treyson rende het pokecenter uit gevolg door Rea en Yassup.
'Schiet op schiet op de training gaat beginnen!' Riep Treyson enthousiast.Hij kwam aan bij de gym en Winona stond al voor de deur te wachten.
'Heb je er zin in?' Vroeg ze lachend.Treyson knikte.Ze liepen naar een grasveld achter de gym.
'Swellow kom eruit!Je gaat brave bird leren!'

Wauw dit is zoooooooooooo slecht geschreven echt waar.ik had best ene oke idee in mijn hoofd maar het opschrijven ervan lukte echt niet dit is het slechtste hoofdstuk ever-_-'

Reageer (1)

  • Amami

    Veder ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen