Foto bij 24: Help the kasekage

Hidden sand village

Na een reis van drie dagen achter de rug te hebben kwamen ze bij het dorp. 'Eindelijk.'bracht Naruto opgelucht uit.'Dus hier woont je vriend?' vroeg Sai met een lach. 'Meen je dat? Hij woont hier niet alleen het is van hem.'zei Naruto. 'En wat is de band eigenlijk die jullie hebben?'vroeg hij , Sai had het nog steeds moeilijk met emoties te uiten laat staan te voelen. 'We werden bijden nooit gerespecteerd.'zei Naruto die opeens een heel sombere uitdrukking op zijn gezicht had.'Wij zijn het zelfde en nu...nu als Kasekage ... word hij dat wel.' zei Naruto en zijn lach keerde terug. Ze wandelde binnen en liepen het dorp door naar het Kazekage gebouw. Voor dat ze Gaara's bureau binnen wouden gaan werden ze tegengehouden.'Wat we zijnhier op verzoek van hem!'riep Naruto.'U begrijpt het niet Heer Gaara is bezig met belangrijke dingen hij schrijft o...'zei de bewaker was een beetje bang geworden. 'Laat maar.' hoorde ze een neutrale stem zeggen.'Het is goed.'zei de stem.'Gaara!!!'riep Naruto.'O hey.'en Naruto gaf hem een knuffel. Sai stapte naar Gaara. 'Dus jij bent de beste vriend van Naruto.'zei hij. 'Heeft hij dat gezegd?'vroeg Gaara verbaast. 'Ja.'zei Sai en Naruto knikte instemmend.'Wow!'zei Gaara.

Dichtbij de sand village

'Ben je klaar om te vertreken?'vroeg Naruto aan Gaara.'Wacht nog even zij hij.'Op wat wachten we?'vroeg Naruto ongeduldig. 'O daar!'riep Sakura zonder dat Naruto antwoord kreeg. Temari en Kankuro kwamen aangelopen. 'Dus zun gaan ook mee?'vroeg Naruto.'Ja natuurlijk het zijn mijn oudere broer en zus.'zei Gaara. 'Klaar om te gaan?'vroeg Kankuro. 'Ja klaar voor het ritje? Kunnen we dan vertrekken?'vroeg Temari.'Ja!'riep Naruto en ze vertrokken.

Iets later in een bos

'Hoe is het?'vroeg Sai plots aan Gaara. 'Met mij?'vroeg hij terug.'Goe...'begon Gaara maar hij had het verkeerd begrepen. 'Nee ik bedoel hoe is die band?'vroeg Sai met een serieuze blik.'Gewoon het is ... bij iedereen anders denk ik.'zei Gaara.'o.'zei Sai. ze liepen verder tot na een paar dagen. 'daar is het!'riep Naruto.'The hidden leaf village beter bekend als het konoha dorp.'zei hij.'En nu naar de Hokage!'

Reageer (2)

  • Luckey

    Het is best zielig voor Sai dat die geen emotie voeld(huil)
    Gaara en Naruto hebben een speciale door hun verleden en door de one en nine tails fox
    Snel verder :D

    1 decennium geleden
  • EvilCupcake

    Haha Sai al die vragen stellen xD
    Rustig maar Sai er is vast niet meer tussen Gaara en Naruto...Maar over Naruto en Sasuke kan ik je niks beloven xD (NARUSASU FAN 4 EVER)
    lolllzzz..Snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen