Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (17)

  • Picturesque

    Doordat ik op vakantie ben geweest moet ik zoveel verhalen weer inhalen en ondertussen ook zelf weer gaan schrijven, maar ik kon niet stoppen met lezen toen ik begon aan een hoofdstuk van jou en heb het nu helemaal bijgelezen en god allemachtig, dit verhaal is gewoon pure perfectie. Echt geweldig. Het raakt me enorm, daarom kan ik ook niet wachten tot ik weer verder kan lezen. En het spijt me dat ik al die tijd een stille lezer ben geweest, maar de tijd was er gewoon niet, hoe slap dat ook klinkt.

    1 decennium geleden
  • TeamNosh

    O, neeeeeeeeeee dat mag niet, zayn mag niet opgeven.

    Goed dit was dus een week niet kunnen lezen. ik zat in de middle of nowhere op de boot in zeeland. Ik zou een week gaan maar omdat ze in zeelang noulijks stations hebben kan ik dus ook niet met de trein naar huis. Nergens hebben ze internet en ik ben helemaal gek aan het woorden. maar ik had vandaag na een week toch internet en heb dus de laptop gekraakt. ik lees alle verhalen even bij en dan kan ik de volgende dagen in.

    xoxo Roos(cool)

    1 decennium geleden
  • Big1DLover

    Zayn niet opgeven, Harry kan niet zonder je! :'(
    Snel verder plz!
    -xXx-

    1 decennium geleden
  • BloodySky

    Ik heb gewoon tranen in m'n ogen en een brok in mijn keel!!
    VERDER (H)
    Het moet gewoon goed komen, het MOET!!!

    1 decennium geleden
  • Robbers

    Oh my god...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen