Foto bij Leer mij kennen!

opdracht 1 voor de bff wedstrijd van MissStoran

Naam: Rianne
Leeftijd: 14
Iets over je familie: Mijn vader is Engels, en mijn moeder is Nederlands, ik ben dus tweetalig opgevoed. Ik heb 1 zusje van 10.Met de Nederlandse helft van mijn familie kan ik het niet zo goed vinden. Met de Engelse helft wel.
Welk muziek vind je leuk? ik heb een hele wijde muzieksmaak. Waar ik het meeste naar luister is: Little mix, Jessie J, Taylor Swift, Miley Cyrus, The Wanted, Glee,Ed Sheeran, JLS en Cher LLoyd.
Wat voor verhalen lees je? Fanfiction, drama, romantiek, Fantasy.
Rpg je? Zo ja zet er bij welke. ja, nu zit ik in 'The revenge games' en in 'ontvoerd in luxe'
Omschrijf je karakter. Ik ben best rustig en verlegen, maar ik heb hypere buien. Ik ben erg ongeduldig. En als ik iets heel graag wil, zal ik ervoor zorgen dat het lukt.
Noem twee goede en slechte eigenschappen van jezelf. Goede: Ik heb doorzettingsvermogen, ik ben best intelligent. Slechte: Ik ben heel ongeduldig, ik ben lui.
Welke film vind je erg leuk. Twilight, the hunger games, Wild child, the last song.
WAt is je lievelingsgedeelte op Q ( denk aan forum, quizzen enz.) Het forum en de stories.
Hoe zie je eruit ( dit kan een foto, tekening omschrijving zijn) Ik ben 1.67m lang, en ik heb blond haar en blauwe ogen. Ik ben niet de slankste, en dat weet ik van mezelf. Ik draag een bril, en heel af en toe heb ik mijn lenzen in.
Wat voor niveau doe je en naar welk leerjaar ga je? Tweetalig VWo, ik ga na de vakantie naar de derde.
Hoe denk je dat ik eruit zie en ben? Ik denk dat jij aardig lang bent, en verder ga ik niet, want ik zit er altijd naast. Ik denk dat jij heel aardig en behulpzaam bent.
Wat is je lievelingsvak? Engels.
Als laatste maak een omschrijving wat vriendschap is voor jou. Vriendschap ligt voor mij aan de persoon, maar ik vind wel dat vertrouwen een grote rol speelt. Zonder vertrouwen werkt het bij gewoon niet. Ook vind ik dat het niet uitmaakt of je elkaar heel vaak ziet, zolang je maar alles maakt van de tijd die je samen hebt.

Reageer (1)

  • IrishNialler

    DIE PUPPIE'S

    Het was wat overzichtelijker geweest als je de vragen een kleurtje gegeven had maarja. OMG een glee fan yihaaaa je zit aan het goede adresXD
    Kwa films zitten we dus ook op 1 lijn.
    Oh kijk jjij vind engels dus leuk dus ik kan naar Sofie voor bio en voor jou voor mijn barslechte Engels yeey.

    de punten komen in een storie te staan

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen