Sorry babes ik ga meteen verder schrijven maar ik heb de hele werk over gewerkt en vorrige week ook.

Ik ga om 7 uur weg, begin voor 8 uur ga om 8 uur naar huis en ben na 9 uur thuis dus 100000000x maal sirry

Huppelend kwamen Lou en ik de kleedkamer van de jongens binnen, ik had mijn hand voor mijn ogen geslagen voor het geval dat. "is iedereen toonbaar?" vroeg ik, "ja hoor" lachte Liam en ik haalde mijn hand weg. "dus jij gaat mee op vakantie?" vroeg Li, "eh, ik denk het, als jullie het goed vinden tenminste" antwoordde ik, "tuurlijk!" "gezellig juist!" werd er gezegd. "hoe weet je eigenlijk zo snel?" vroeg Lou, Liam wees naar de tv waar Carly Rae Jepsen nu een interview gaf. Op de achtergrond zag je Lou voorbij huppelen en we schoten in de lach.
 
Ik stuurde Cat een berichtje dat ik bij de jongens was en als ze klaar was dat ze hier heen kon komen. Op dat moment vloog de deur open "ik heb mijn praktijk gehaald!" gilde Cat blij en we feliciteerden haar allemaal. " ik moet wel nog 4 theorie examens en een verslag over mijn praktijk" zuchtte ze. Ik wist wat dat betekende, ze moest morgen naar huis toe...
"ben zo terug" zei ik terwijl ik naar mijn kleedkamer liep, ik kleedde me om naar een simpel hemdje en jeans en haalde de dikke plamuurlaag van mijn gezicht. 
"lets make your last night count" lachte ik toen ik weer binnen kwam met een fles bacardi Dragonberry.

7 tieners, zo gek als een deur, wereld beroemd, gestalkt door media en fans en een fles drank... Misschien niet hun beste idee ooit?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen