sorrysorrysorrysorry!!! ik heb heel lang niets geschreven, want ik was quizlet een beetje vergeten haha, en toen was ik ook nog eens mn wachtwoord vergeten. en was mijn pf geblokkeerd... maar nu niet meer! xd
duss hier komt het volgende hoofdstuk. xxxx

om half 7 ging de wekker, en ik schoot overeind. ik was zo blij om naar school te gaan. en geloof me, dat was bijzonder, ik was nooit met blijdschap naar school gegaan. maar nu ik andy kende, wel! en vanmniddag zou hij komen. ik schoot onder de douche, trok mijn kledig aan, kamde mn haar, en maakte me zo mooi mogelijk op. ik woude deur achter me dichtdoen, en er viel een oog op een rondzwervende bh. snel propte ik hem in mijn kast, en draaide me weer om. toen viel me op dat mijn kamer een ongelofelijke bende was. snel ruimde ik alles op, en rende naar beneden. ik vond een briefje: 'ik heb je brood alvast gesmeerd en t ontbijt klaargezet, anders kom je vandaag te laat! kusjes mam'. het is zo handig dat ze t toch altijd weet. ik pakte mijn brood, en ging naar mijn fiets. ik wou extra vroeg zijn, ik wou niet dat andy weer in elkaar geslagen werd, en dat ik er dan niet zou zijn.
ik was zo blij met andy als vriend.
ik wist het nog niet, maar vanbinnen voelde ik meer.

ik liet mijn ogen zoekend over het schoolplein gaan. geen Andy...
ik was ook zo vroeg gekomen! ik ging achter de fietsenstalling staanen sloot mijn ogen weer. het was nu nog rustig. straks waren het overal gillende kinderen... ik schrok op toen ik een tikje op mijn schouder voelde. ik keek in het onzekere gezicht van Andy.
'Adnyyy!!!!!!!' riep ik en ik knuffelde hem. deze keer wist hij zich wel een houding te geven, en hij riep'Avinaaaaaa' het maake me zo blij, dat ik helemaal begon te stralen. toen ging de bel, en ik trok andy mee naar binnen. daar zag ik sven staan, en hij keek me minachtend aan.

het was zo moeilijk de dag doorkomen.... maar eindelijk was daar het laatste lesuur. de 60 minuten duurden eindeloos. en toen ging de bel. 'kom je mee?'zei ik tegen andy.

ik was gelukkig

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen