Foto bij voor mn bffje Iris - Pappijn (een jongen die op de camping zat bij ons in Spanje)

voor mn sgatje Iris :)

Iris pov. (Het speelt zich af op een camping in Spanje.)

Ik word wakker door Daimy die zegt dat ik moet opstaan. Ik kleed me snel even aan en loop dan naar de keuken. 'Wil je ook?', vraag ik aan Daimy terwijl ik de doos met cornflakes in de lucht houd. 'Ja, is goed', zegt Daimy. Als we de cornflakes op hebben vraag ik aan Daimy of we even gaan wandelen. We gaan eigenlijk iedere dag wandelen op de camping. Het blijft gewoon leuk! Een paar dagen geleden waren we aan het wandelen en een of andere dude zat ons soort van te stalken. We hadden het allebei door en Daimy zei heel hard dingen als: 'Die dude achter ons is echt een stalker' en 'Is toch wel eng hoe die ons volgt' Uiteindelijk had die jongen het door en durfde niet meer ons achterna te lopen. Op deze camping zijn echt veel jongens. We hebben allemaal namen voor ze bedacht. Elke bijnaam bevat het woordje 'dude'. Er is zo'n jongen hier op de camping en die heet Pappijn. Ik vind hem echt heel leuk. Daimy vind hem niet leuk maar zij is weer helemaal gek van de badmeester 'd'John'.

Ik word uit mijn gedachte gehaald door Daimy die zegt dat er een papiertje op het tafeltje op het terras ligt. 'Laat me kijken', zeg ik en pak het papiertje vast. Dit staat erop:

For the girl who loves to wear a red short.
Hey!
Would you like to meet me at the table tennis? At 7 pm?
xoxo Your Neighbour


'Zou dat van Pappijn zijn?', vraagt Daimy nieuwsgierig aan me. 'Hmm zou kunnen', zeg ik hoopvol. 'Maar ik moet zeker alleen gaan he', zeg ik. 'Ja, hij vroeg naar jou', zegt Daimy. 'Vind je het niet erg?', vraag ik aan Daimy. 'Nee hoor, rond die tijd werkt D'john nog, dan ga ik even bij hem zitten', zegt ze blozend. 'Zodat je weer kan gaan flirten?', zeg ik grinnikend. Ze kijkt beschaamt weg.

Het is nu bijna 7 uur en ik ben me nog aan het omkleden. Uiteindelijk doe ik een jurkje aan. Ik ben zo benieuwd van wie het papiertje was! Daimy is nu ook klaar met omkleden. We lopen richting de pingpongtafel waar ook het zwembad en de bar bijligt. Daimy geef me nog een knipoog en loopt dan naar d'John en gaat erbij zitten. In de verte zie ik Pappijn deze kant opkomen. Zou het? Zou het van hem zijn geweest? Allemaal vragen spoken er nu in mijn hoofd. Dan loopt hij echt naar me toe en zegt: 'Hey, fijn dat je gekomen bent' Ik kijk naar Daimy die aan het praten is met d'John. Ze ziet het en geeft me een knipoog. Pappijn neemt mijn hand en samen lopen we door de camping. Plotseling stopt hij. Hij neemt mijn handen vast en zegt: 'Iris, ik vind jou heel erg leuk' Ik onderbreek he door te zeggen dat ik hem ook leuk vind waardoor een glimlach op zijn gezicht vormt. 'Zou je mijn vriendinnetje willen zijn?', vraagt hij dan aan me. 'Ik zou niets liever willen', zeg ik blozend. Met onze handen verstrengeld lopen we naar het zwembad. We gaan naar Daimy en d'John toe. Ik zie dat Daimy op zijn schoot zit wat me doet grinniken. 'Zo zo heb jij verkering met d'John?', vraag ik aan Daimy, d'John verstaat het toch niet want hij is Spaans. 'Ja', antwoord ze blozend. 'En jullie?', vraagt ze. 'Ja', antwoord Pappijn trots. Pappijn geeft me een kusje op mijn kruin. 'Ahww jullie zijn zo lief samen!', zegt Daimy. Dat doet me glimlachen. Ondertussen is het al 12 uur en besluiten Daimy en ik maar om naar ons huisje te gaan. Pappijn en d'John lopen met ons mee. 'Welterusten prinses', zegt Pappijn tegen me en geeft me een kus. 'Welterusten', zeg ik terug. 'Buenas noches querida!', hoor ik d'John tegen Daimy zeggen. Ook hij geeft haar een zoen. Dat wat hij zij betekent: Welterusten schatje, in het Spaans. Daimy kan vloeiend Spaans spreken dus zij verstaat het ook. 'Buenas noches corazon', zegt ze terug. Dat betekent: Welterusten lieverd, in het Spaans. Ik ga slapen en val in een diepe slaap. Ik heb nu al zin in de komende dagen met Pappijn, die ik sinds vandaag mijn vriendje kan noemen.



Lieverd hopelijk vond je het wat! 'xx Daimy

Reageer (1)

  • tequilaxash

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA VERDERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEUUUUUUUUUUUUUUKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!! VERDERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah):$:$:$:$:$(H)(H)(H)(H)(H)(H)(K)(K)(K)(K)(K)(K)_O__O__O__O__O__O_

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen