Foto bij O2O

Hi lads! Ik vraag even jullie aandacht: Helaas zal ik vanaf morgen niet meer kunnen schrijven, want dan ben ik op vakantie. Ik ga dit verhaal heel erg missen, maar ik heb gelukkig bij de campingbar wifi. Het kan dus zijn dat je me soms online ziet. Op m'n mobiel hoofdstukjes schrijven gaat lastig, dus dat doe ik denk ik niet. Het kan wel zijn dat ik daar een internetcafé tegenkom, dus dan zien jullie wel een hoofdstukje verschijnen. Waarschijnlijk komt er vanavond nog een laatste hoofdstukje. Verwijder alsjeblieft niet je abo, ik ga gelijk als ik terug kom weer schrijven, promise! Ik neem ook een boekje mee waar ik inspiratie in kan zetten. Ik ben weer terug op niemand minder dan Liam James Payne's birthday. :)
Love y'all, x (flower)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Romeetje15

    oke dit verhaal is super!!! en ik kan niet stoppen met lezen tot het verhaal stopte, gaat t nog verder?? je bent zoo goed!!! xxx
    (H)

    1 decennium geleden
  • Justforfun1D

    ik zat dus zonet tedenken aan hoe het was als een van die jongens zelfmoord pleegt en dan lees ik dit deeltje, ik lijk maja baboetie wel!!! ik kan de toekomst zien!

    1 decennium geleden
  • lamato

    Ik eet dagelijks wortels, dus je kunt er niets tegenin brengen.
    Geniaal. Haha
    En alvast fijne vakantie meis, en geen haar op mijn hoofd die eraan denkt om mijn abo op te zeggen. (cat)
    Verderr (baby)

    1 decennium geleden
  • MyrnaPotter

    verder
    <33333

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen