Foto bij 8.

‘Liv, je ziet er echt geweldig uit.’ Liv glimlachte bij het compliment. Ze wist dat ze er goed uitzag, ze moest wel voor haar werk maar eigenlijk deed ze het meer voor zichzelf. Doordat ze door haar ouders steeds als het uitschot, als een slechte versie van Chloe werd gezien, deed ze er nu alles aan om hen te laten zien dat ze meer was. Goed, ze had een totaal andere toekomst dan haar zus voor zich maar ze was daardoor niet minder waard! ‘Trouwens, waar blijft Tom?’ Liv keek meteen op bij het horen van Tom zijn naam. ‘Tom?’ Ze probeerde zo ongeïnteresseerd mogelijk te klinken maar die naam maakte iets los bij haar, al wou ze het niet toegeven. ‘Ja, ik heb Daniel vanmiddag met de sponsors horen praten en hij had het over een of andere Tom.’ Leighton haalde nonchalant haar schouders op. Liv zuchtte, er waren zoveel mensen die Tom heetten dus hoe klein was de kans dat het haar Tom zou zijn? Verdomme, sinds wanneer was het háár Tom? Liv schudde die gedachten van haar af, hij was een soort god voor duizenden tienermeisjes dus waarom zou hij zijn tijd aan haar verspillen? ‘Tom, je bent er!’ Liv moest zich inhouden om niet achterom te kijken. Ze wist dat ze haar ogen niet van zijn goddelijk lijf kon afhouden, en al zou dat lukken, dan nog zou ze verdrinken in zijn prachtige ogen. Liv concentreerde zich heel erg geïnteresseerd op de menukaart van het Italiaans restaurant waar ze met heel de crew hadden afgesproken. Ze wist dat ze de ravioli met spinazie en ricotta gingen nemen, haar lievelings gerecht, maar ze weigerde naar Tom om te kijken, als het die Tom was. ‘Naast Liv is een plaats vrij, je kan daar gaan zitten.’ Tom knikte en ging naast Liv zitten. Bij het binnenkomen was Liv hem meteen al opgevallen. Haar bruine lokken waren nonchalant opgestoken zodat haar gezicht nog beter uitkwam. Haar lange benen kwamen goed tot hun recht in het zwart/wit kleedje en de zwarte pumps maakten het plaatje compleet. Haar geur alleen al maakte hem gek, ze rook lekker zoet. ‘Liv, dit is dus Tom Kaulitz. Hij gaat Ryan vervangen.’ Daniel wist niet dat de 2 elkaar al meerdere malen ontmoet hadden dus stelde hij ze maar aan elkaar voor. ‘Tom, ik ben er zeker van dat je Liv wel kent. Er is niemand die niet graag naar haar kijkt.’ Liv glimlachte half om Daniel zijn compliment. Al snel ging hij verder met vertellen over hoe geweldig ze wel niet was als actrice en dat Tom zichzelf gelukkig mocht prijzen dat hij met haar zou mogen samenwerken. ‘Geloof me, ik weet wat voor bofkont ik ben.’ Tom knipoogde speels naar Liv.


Al snel had iedereen zich voorgesteld en waren ze druk met elkaar in gesprek. Liv deed opvallend veel haar best om niet met Tom te moeten praten. Tom had dit al snel door maar deed alsof hij het niet gemerkt had. Hij wilde niets overhaasten. Ja, hij keek er echt naar uit om met haar samen te werken maar hij haatte het dat hij haar moest gaan gebruiken. ‘Zeg Tom, hoe zit het in de liefde?’ Liv haar aandacht werd meteen getrokken door deze vraag. ‘Laten we het erop houden dat ik iemand op het oog heb.’ Tom knipoogde en keek Liv kort aan waardoor er blosjes op haar wangen verschenen. Dit was het, plots wist Tom waarom hij haar niet kon kwetsen; hij was verliefd. Voor het eerst in zijn leven was Tom Kaulitz verliefd. Hij voelde de vlinders in zijn buik bij het zien van haar glimlach, hij wou niet meteen met haar naar bed bij het zien van haar sexy lichaam maar hij wilde haar gewoon in zijn armen houden en lieve woordjes toefluisteren. Het was voor het eerst dat Tom dit voelde, hij dacht altijd dat verliefd zijn iets lichaamlijks was, iets waarbij seks van hoogste prioriteit was. Seks had hij al vaak genoeg gehad, maar hij had nooit gedacht dat hij zomaar verliefd zou worden. Verliefd worden op de enige vrouw die hem niet zag zitten, dat kon alleen hem overkomen.

Reageer (5)

  • Inviolable

    Aahw wat schattig. Tomsel is verlieeed.
    Ik ben zeer benieuwd hoe dit verder gaat verlopen en wat Tom allemaal gaat doen en ook wat er gebeurd als David of iemand erachter komt dat Tom Liv echt leuk vindt..

    Ga je snel verder :3?
    xxx

    1 decennium geleden
  • Eyka

    Waarom heb ik er stiekem plezier in om te lezen hoe Tom gaat afzien? (:
    Anyway, snel verder. Ik hou van dit verhaal!
    x.

    1 decennium geleden
  • NevaSoft

    Je schrijft prachtig!

    1 decennium geleden
  • Inspires

    Ik leef helemaal mee in het verhaal en dat komt omdat je zo prachtig schrijft. Snel verder <3

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Tom gaat eindelijk eens moeite moeten doen voor een vrouw, héhé. :D
    Snel verder! (flower)
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen