Eileen POV

Op een goede snelheid vliegt Gizmo naar Republic City. Wetend dat we er nog lang niet zijn, liggen ik en Rick lui op de zadel. Rick slaapt al een hele tijd, maar ik kan niet in slaap vatten. De sterren die hoog aan de hemel staan flikkeren regelmatig. Weer rol ik om, om mijn slaaphouding te vinden. Maar weer zonder succes. Zuchtend kom ik overeind en kruip naar Gizmo en op zijn hoofd ga ik zitten.
"Ben je niet moe Gizzie?" vraag ik aan hem. Natuurlijk geeft hij geen antwoord. Gizmo is super energiek en is nauwelijks moe. Dan begint Gizmo ineens te grommen en rare bewegingen te maken.

"Wat is er Gizmo?" vraag ik geschrokken, waarna Gizmo luid begint te grommen en nog sneller begint te vliegen. Rick begint wakker te worden van Gizmo's gebrul.
"Heeft hij weer honger?" vraagt hij slaperig. Ik kijk snel naar achter en mijn ogen worden groot als ik zie dat we achterna worden gezeten door een draak.
"Vliegen Gizmo!" gil ik naar mijn bizon en Gizmo gaat nog sneller. Ik stuur hem omhoog voor een poging de draak te ontvluchten. Maar met de snelheid die Gizmo maakt en zo plots omhoog te gaan, moet Rick zich heel erg vastklemmen aan het zadel om er niet vanaf te vallen. De draak blijft ons volgen en brult ook een keer. Ik dacht een meisjesstem te horen, dat wel een beetje op die van mij leek. Ik draai me nog een keer om naar de draak en ik had gelijk, er zit een meisje op de draak en een jongen achter haar. Ik laat Gizmo weer naar beneden vliegen en dat gaat zelfs nog hard. Rick vliegt half in de lucht, terwijl hij het zadel krampachtig vasthoud.

Wanneer we onder de draak vliegen, springt het meisje van de draak af en land ze op het zadel van Gizmo.
"Kim kom terug!" hoor ik de jongen op de draak roepen, terwijl hij met zijn benen spartelt en de draak onbestuurbaar is geworden.
"Rustig Gizmo, rustig!" kalmeer ik mijn bizon, nadat ik erachter ben gekomen dat deze mensen niet slecht zijn.

Wanneer ik op sta en iets dichterbij haar kom verbaasd het me hoeveel we op elkaar lijken, behalve onze kleur ogen en dat ik iets langer ben is bijna het enige verschil.
"Wie ben jij?" is het enige wat ik eruit kan krijgen.
"Ik ben Kim," zegt ze. "En jij?"
"Ik ben Eileen," beantwoord ik haar vraag. Dan kijkt ze me opeens heel erg verbaasd aan. Vaag in de verte hoor ik de jongen in paniek gillen. Ik en Kim kijken verbaasd naar het geluid en zien dan dat de draak hele snelle rondjes aan het vliegen is met de jongen op zijn rug.
"Silver! Rustig aan!" roept Kim naar haar draak, maar hij vliegt nu nog sneller. Rick lacht de jongen heel hard uit, terwijl Kim de jongen instructies geeft hoe hij een draak moet besturen.

Reageer (2)

  • smaragdxTH

    ahahhah ik zie et al voor me xd
    snelli verderr

    1 decennium geleden
  • katl1

    Verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen