HurtedHeart
Naam: Kate Skye Woods
Leeftijd: 17
Geslacht: Vrouwelijk
Soul:

klik Déjà. Kate haar ArmoerPanter. Layla is gevaarlijk, maar rustig en kan heel onopvallend zijn net als Kate. 
Kracht: Layla kan een mentaal en fysiek schild opzetten als ze dat wilt. Kate kan nog alleen een mentaal schild
Karakter: Kate is een lief meisje die zich graag in de schaduwen verschuild. Ze geeft niet veel om aandacht en is erg verlegen. Ze durft niet snel op iemand af te stappen, maar laat zich ook niet snel verleiden. Als je haar vertrouwen wilt winnen moet je je best doen, maar als je haar oog te pakken hebt en ze aandacht aan je geeft zit je goed. Je moet Kate geen pijn doen. Haar hart is heel kostbaar en als je het verkreukt of kapot maakt geeft ze het nooit meer terug. Kate is een meisje dat niet zomaar een tweede kans geeft, maar alleen aan wie hem verdient. Dit zijn er slechts een Paar. Als Kate wilt kan ze wel sexy overkomen, maar moet hier moeite voor doen. Ze is bang om weer gepest te worden en sluit zich daarom liever op. Ze kan nog wel voor zichzelf opkomen. Ze kan plots heel fel uit de hoek komen en ze laat niet zomaar over zich heen walsen. Toch is ze liever een muurbloempje dan iemand die vooraan staat. Ze is geen haantje de voorste. Eerder de laatste. Kate houd ook liever alles voor zich en is niet gemeen tegen anderen, maar als ze ernaar gedwongen word kan ze niet anders. Kate laat niet snel zwakte zien. Emoties komen er niet uit tot ze alleen is of bij iemand is die ze 200% vertrouwd. Kate geeft veel om haarzelf. Ze is weer bang om pijn te krijgen en zichzelf kwijt te raken. Daarom tovert ze meestal een glimlach op haar gezicht en doet alsof er niets aan de hand is. 
Uiterlijk:

Kate is heel erg onzeker over haar uiterlijk. Ze heeft donkerbruin haar en groene ogen. Ze is tenger gebouwd en is Erg lenig. Ze heeft haar wenkbrauwen geëpileerd tot haar natuurlijke boog en gekrulde zwarte wimpers. Erg lang zijn ze niet, maar met een likje Mascara kom je wel ver. Ze heeft volle roze lippen en mooie blosjes op haar wangen. Ze heeft een onopvallende kleding StyleWriter. Meestal gewoon iets wat in de mode is of wat lekker zit. 
Extra: Kate is vroeger gepest op de lagere school. Ze sloot zich af voor mensen en bijt nu fel terug. Layla helpt haar mensen te vertrouwen en duwt haar soms naar andere mensen. Kate kan niet voor altijd alleen zijn.


BlueHope
Naam: Maddison Aoife livingstone
Leeftijd: 15
Geslacht: Vrouwlijk
Soul*:


Leopard genaamd Raven
Karakter: Maddy is een lief meisje, dat liever niet gemeen doet. Ze kan erg druk zijn, maar dat is alleen als ze zenuwachtig is. Normaal is ze vrij rustig en praat ze weinig. Ze houd van buiten zijn en dan nog het meest van regen. Als ze binnen zit, zit ze het liefst voor het raam. Ze kan erg boos worden, maar probeert zichzelf altijd te kalmeren. Ze is maar voor drie dingen bang: Groepen die groter zijn dan 3, donder en angst zelf. Ze is soms erg schuw. Voornamelijk omdat haar oma –bij wie ze is opgegroeid- niet altijd even lief was. Nu vertrouwd ze mensen niet snel meer en kan erg, soms een beetje te oplettend en nieuwsgierig zijn. Ze kan niet tegen verassingen en harde geluiden. Ze houd van het bos en komt er dan ook graag. Ze is goed in dingen stiekem doen. Ze liegt nooit, ze laat alleen details weg. Ook kan ze soms een beetje een betweter zijn, maar ze bedoelt het goed. Ze kan soms erg kritisch zijn. Ze is vrij vastberaden en heeft een duidelijke mening over alles.
Uiterlijk:


Kracht**: mensen hun herinneringen kunnen 'zien'
Extra: Door haar souls kracht heeft ze een goed inlevings vermogen. Terwijl Raven iemand hele verleen kan zien, kan Maddy niet verder terug dan 5 jaar. Als ze haar kracht eenmaal onder controle heeft kan ze wel net als Raven alles zien. Integenstelling tot wat mensen denken en hopen kan ze niets veranderen aan wat ze ziet. Raven gaat haar helpen mensen meer te vertrouwen.


Sirens
Naam: Rachelle Lemmons. ( Wordt meestal Rae genoemd )
Leeftijd: 17
Geslacht: Vrouw.
Soul*:


Een zwarte panter named Nýchta ( Betekent Nacht. )
Karakter: Rae is soms wat impulsief, kan erg energiek en speels overkomen en zal nooit een uitdaging afslaan.
Ze is koppig, eigenwijs en prettig gestoord en kan moeilijk op andere gedachte worden overgehaald als die nou eenmaal al in haar hoofdje zitten. Verder is ze een spontaan meisje die toch goed haar diepste gevoelens kan verbergen. Ze zal ook heel losjes over dingen praten en pas wanneer ze echt met iets zit zal ze iets toegeven. Dat komt ook door haar trots die haar soms in de weg staat. Ze zal nooit een anders hulp aannemen omdat ze het zogezegd zelf wel kan en zal ook met moeite uit haar mond moeten persen dat ze iemands hulp nodig heeft.
Uiterlijk: Ze heeft een getinte huid, hele donkerroze volle lippen en zwart golvend haar. Ze is rond de 1.76 en heeft iets te grote rondingen dan een gem. meisje. Verder heeft ze lange vrouwelijke benen die haar figuur compleet maakt. Verder heeft ze donkerblauwe ogen, de kleur van de nacht.



Kracht**: Telekinese. De kracht om dingen te laten bewegen door middel van haar geest, handen en ogen.
Extra: Rae is opgevoed in een weeshuis en heeft geen ouders meer die zijn omgekomen tijdens een vliegtuig ongeluk die Rae vaag genoeg heeft overleefd. Ze was vier jaartjes oud en vraagt zich altijd nog steeds af waarom zij het wel heeft overleefd en haar ouders niet.
Verder draagt ze altijd een zilveren ketting met een donkerblauwe saffier steen eraan. Hij was van haar moeder geweest en heeft die gehad op de dag dat het vliegtuigongeluk plaats vond. Haar moeder had het bij Rae omgedaan omdat ze vliegangst had en zei : 'Zo lang je dit draagt Rachelle zal je altijd beschermd zijn.'
Sinds dien heeft Rae toch altijd geloofd dat het door de kracht van de hanger kwam en heeft hem nooit afgedaan.


Souvenir
Naam:Maximilliana Sue Smitson.
Leeftijd: 15, ze verjaart op 26 april.
Geslacht: Vrouw.
Soul*:


Puck, een rode panda.
Karakter: Maximiliana is superverlegen en praat met bijna niemand, alleen met Puck. Puck begrijpt der wel maar reageert niet echt. Ook heeft ze niet echt veel zelfvertrouwen en hoopt dat het beter zal worden in het Instituut. Maar eigenlijk is ze best wel spontaan, alleen kan de spontaniteit niet naar buiten.
Uiterlijk:


Kracht**: Haar kracht is behendigheid. Ze kan goed in bomen klimmen, haar verbergen en heel stil zijn.
Extra: Maximilliana is superslim en haalt goede punten op school.


mismi
Naam: Anne Rose Whitlock
Leeftijd: 16
Geslacht: meisje
Soul*: Witte Tijger genaamd Kyra


Karakter: Anne Rose is een rustig meisje dat eigenlijk erg in zichzelf is gekeerd. Zodra ze je wat beter kent komt ze wat meer uit haar schelp en is ze heel aardig en vriendelijk. Ze heeft liever niet dat je haar aanraakt omdat ze alle pijn voelt die jij voelt, zowel fysieke pijn als mentale pijn.
Uiterlijk:


Kracht**: Kyra kan alle pijn weghalen van een persoon, zowel mentale als fysieke pijn door een enkele aanraking. Anne Rose kan alleen nog tijdelijk de fysieke pijn weghalen door een aanraking. Zodra ze loslaat komt de pijn weer terug. Anne voelt zelf ook de pijn van diegene als ze diegene aanraakt, dat heeft Kyra niet omdat ze geleerd heeft dat af te schermen.
Extra: Doordat Anne de pijn zelf ook ervaart is ze zo teruggetrokken. Kyra is vrij beschermend over haar als er iemand in de buurt komt omdat ze weet dat het haar ook pijn doet.

Reageer (1)

  • Vulgrim

    Waarom staat mijn rol er nog niet bij?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen