Foto bij Jongens

BlueHope
Naam: Raico James Night
Leeftijd: 18
Geslacht: Mannelijk
Soul*:


Owl named Percy.
Karakter: Raico is een beetje druk, kinderachtig, simpel ingesteld en opgewekt. Dingen die je niet zou verwachten van een jongen die een uil als soul heeft. Een uil staat voor wijsheid en stiekem is Raico ook best wel wijs. Door al de dingen die er gebeurt zijn in zijn leven. Hij is erg nuchter en houd niet van verantwoordelijkheid, omdat hij weet dat hij het zal verpesten. Raico kan soms een beetje vreemd zijn. Toen hij eenmaal een uil kon worden gebruikte hij dit aak om weg te komen van zijn problemen. Gewoon even zorgeloos vliegen. Toch komt hij altijd terug. Hij is een betrouwbare en eerlijke jongen, die er altijd voor je zal zijn als je hem nodig heb. Hij is wel erg snel gepiekeerd, vergeet niet snel, kan soms een beetje overdrijven en is een perfectionist.
Uiterlijk:


Kracht**:‘een eigen realiteit creëeren’ en andere daarin meenemen.
Extra: Percy is Raico’s ‘escape from reality.’


mismi
Naam: Stephen Connery
Leeftijd: 18
Geslacht: man
Soul*: Een wolf genaamd Bandit


Karakter: Stephen is een vrij drukke jongen en vind het vreselijk om een hele dag stil te zitten. Het liefst is hij de hele dag in de weer. Hij houd van sporten omdat hij daar al zijn energie in kwijt kan.
Kracht**: Zijn soul kan alle gedachten lezen van de mensen die in zijn buurt zijn en hij kan dit als het ware aan en uit zetten. Stephen kan alleen gedachten lezen van mensen waar hij zich op concentreert en hij kan het verder nog niet aan en uit zetten.
Extra: Hij heeft nte als zijn soul een goed uithoudingsvermogen.



HurtedHeart
Naam: Aiden Samuel Dream
Leeftijd: 21
Geslacht: Mannelijk
Soul*:

Dit is zijn Jakhals. Jake
Karakter:Aiden is een jongen die voor zichzelf opkomt. Hij slaat je zo van zich af en is graag geliefd. Hij kan mensen ook zo om zijn vingers winden en heeft geen problemen voor school. Hij begrijpt Jake prima en ze zijn ook echt maatjes. Hij kan er niet tegen als mensen elkaar uitschelden of pesten en helpt soms dan ook. Aiden heeft een goed gevoel voor humor en houd van lachen. Hij heeft liever dat iedereen er bij hoord en betrekt mensen ook snel ergens bij. Aiden heeft het wel moeilijk met de liefde. Hij weet niet wanneer hij verliefd word en doet de gekste dingen. Aiden is een jongen die je kan vertrouwen en alles kan zeggen hij is als een lopend dagboek met een moeilijk slot. Hij is meestal optimistisch, maar als hij Chagerijnig is moet je uit zijn buurt blijven.
Uiterlijk:



Kracht**: Jake kan Energie van andere mensen of voorwerpen aftappen en ze hiermee ook bewusteloos maken en het dan doorgeven of zelf houden. Aiden kan iemand er niet bewusteloos mee maken of doorgeven, maar het lukt hem soms wel. Jake heeft ook uitgevonden dat je met Energie nieuwe dingen kan maken. Het is als iets uit het niets laten komen. Aiden kan alleen kleine voorwerpen.
Extra: Hij rookt.


Nyan
Naam: Nick Sheeran
Leeftijd: 17
Geslacht:Jongen
Soul*: Pool vos

die heet Toxic maar hij noemt hem meestal Tox.In de winter is hij wit en pluizig,maar in de zomer is hij grijs zwart.
Karakter: Nick is een stil persoon,die niet van veel aandacht houd,hij vertrouwt niet zo rap mensen en is vaak jaloers,maar laat het niet echt merken.ook is hij sluw en als hij problemen heeft heeft hij bijna altijd een plan.Nick is ook een creatief iemand,maar verbergd dat meestal.
Uiterlijk:

Hij heeft caramel kleurig haar en heeft een oorbel aan zijn linker oor.
Kracht**: Hij kan mensen tijdelijk verlammen als hij de zwakke plek ervan weet,dat is zeer handig als hij ooit in diepe problemen zit.
Extra:Nick heeft een gewone familie een vader die drukke zakenman is moeder die in een restaurant werkt en een oudere broer.Hij werd vroeger gepest omdat hij wat anders is dan hen.


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen