Foto bij Light 98'

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Collywobbles

    Hoi, ik ben ook weer begonnen..
    En he, wat toevallig, ik heb ook 3x tot het 8e. De leraren willen me iets aandoen. ):
    Mja, ik kom er wel overheen. Succes op school! (:
    Xxx ps. Nice chapter!

    1 decennium geleden
  • LittleDecoyX

    Morgen is mijn eerste lesdag, van mn examen jaar ;o Maar gek genoeg heb ik er zin n :$ Ach je, zal wel weer mijn verknipte logica zijn. (serieus al mij vrienden zeggen: Bells, jij hebt geen logica.) hihi

    maar goed. Snel verder lovely, cuz I want more :9~

    Veel succes op school (:

    xx

    1 decennium geleden
  • quotelover

    (Waaah! Je bent bijna bij de honderd!) Oh, je schrijft zo goed hé! Echt ik kan het blijven zeggen maar dat gaan natuurlijk vervelen op den duur =) Die moeder klinkt als een desperate housewife! Maar dan zielig.... 2de week! Waarom zeurt (gebrek aan ander woord) gewoon letterlijk iedereen -leraren, leerlingen, adjunct sector-directeuren, paashazen, neefjes, nichtjes en rugtassen- over "druk" zijn, terwijl ik hier met mijn luie kont op het bed mijn middag en avond verdoe met quizlet? Ik heb echt het gevoel dat ik iets fout doe... Ik moet 3x tot 16:10 u, 1x 17:00 u en 1x tot 14:10 u, jippiejajee! (nee, hoor, in plaats van ieder dag tot een normale tijd, moeten ze het de ene keer extreem kort maken en de andere keer tot diep in de avond, hoezo logisch?!) Ik wil terug naar de 3de! *Snik* Misschien is mijn huiswerk wel met citroensap in mijn agenda geschreven, vandaar dat ik niet weet dat ik het moet maken! Maar ik snap je, en neem het je niet kwalijk! Neem me maar mijn eeuwige gezever kwalijk =)

    xx

    1 decennium geleden
  • amber1996

    Heeee,,

    Ik moet maandag weer beginnen:(
    en moet twee keer tot 4 uur naar school;s
    Welke klas zit je nu dan? ik zit in de 5de;s
    Naja veel succes dit jaar!xx

    en je schrijft supergoed!!:)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen