Foto bij Chapter 22

Inspiratieloos :(

Sammy POV
Als ik binnen ben doe ik een vreugde dansje en ben ik helemaal aan het lachen om mezelf. Jeetje Sammy, doe toch eens normaal. Maar ik kan helemaal niet normaal doen. Ik heb energie voor tien en wil tegen iedereen zeggen hoe leuk Chris is en hoe leuk ik hem vind. Ik bedenk me dat het wellicht verstandig is om het nog niet tegen iedereen te vertellen, mocht het fout gaan. Ik val zuchtend op de bank. Direct begin ik te piekeren, maar ik probeer mezelf tegen te houden door snel Joey te sms’en over de date. Gelukkig reageert hij direct en stelt hij me gerust dat hij de indruk heeft dat Chris me wel ziet zitten. Meteen krijg ik een glimlach op m’n gezicht. Ik zie op de klok dat het al 11 uur is! Ik loop naar boven, doe mijn pyjama aan, poets mijn tanden, haal mijn make-up eraf en ga in bed liggen. Tevreden denk ik nog eens na over de dag. Eerst zijn we ergens wat gaan eten, daarna zijn we gaan bowlen.. helaas ben ik niet zo goed in bowlen wat nogal wat lach momentjes opleverde bij Chris.. maar gelukkig heb ik hem teruggepakt door ineens een strike te gooien en een ronde van hem te winnen. Het was echt heel gezellig. Ik heb me geloof ik nog nooit zo gelukkig gevoeld. Snel ga ik slapen, morgen weer stage.

Christian POV
“Soow! Dus dat zit wel goed tussen jullie of niet?” grijnst Nicolai.
“Ja, ik denk het wel! Het was echt heel gezellig en volgens mij vond zij dat ook!” zeg ik.
“Volgens mij? Volgens mij? Heb je haar nog niet geappt dan?”
“Drie dagen regel?” kijk ik hem verontwaardigd aan.
“Drie dagen regel? Wat is dat dan weer voor onzin!” zegt Nicolai.
Ik leg hem uit dat je eigenlijk nu drie dagen niks van elkaar moet horen voordat je weer sms’t, om haar aan het twijfelen te brengen.
“Wat een onzin!” reageert Nicolai. “Sms haar maar gewoon dat je het leuk vond en dat je hoopt haar snel weer te zien! Al die vaagheid, daar schieten we toch niks mee op!”
“Ja, je hebt ook gelijk,” geef ik schoorvoetend toe.
Ik stuur haar een appje en ga dan verder met het eten van mijn broodje.

Sammy POV
Chagrijnig kom ik thuis van stage. Ik loop direct naar boven, zet mijn laptop aan en zet John Mayer op. Na drie liedjes komt mijn moeder binnen.
“Hee Sam, wat is er aan de hand? Iets met Chris?” vraagt ze.
“Nee. Het was echt verschrikkelijk op stage. Ik kreeg allemaal commentaar. Ik kan daar ook nooit iets goed doen. Bah!” reageer ik.
“Ach meisje toch,” zegt ze terwijl ze op het bed komt zitten en door mijn haren gaat. “Dat komt allemaal wel weer goed, je bent een geweldige student en je geeft er alles voor om deze opleiding te halen dus ik weet zeker dat je dit ook haalt!”
“Dankje mam, dat had ik even nodig!” zeg ik. Ik app Chris over mijn verschrikkelijke dag en krijg direct iets liefs terug; Ah! Dat klinkt niet zo leuk! Zet jij dan inderdaad maar fijn je John Mayer op, dan zal het snel goed gaan! Wou dat ik bij je kon zijn, maar heb training vanavond :-( liefs en een knuffel! Aww, wat een cutie.

Reageer (2)

  • PrimRue

    Awwhhh Chris is echt een schatje <33
    love it (:
    Snel verduuuuur(flower)

    1 decennium geleden
  • MERTENS14

    snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen