Er werd op de deur geklopt. Axelle was nog volop aan het uitpakken dus besloot ik maar op te gaan doen.
‘Ah Chris, wat brengt jou hier?’ Vroeg ik verbaasd toen we onze dans-leerkracht zagen staan.
‘Openingswoord van de directeur in het restaurant. Nu.’ Zuchtte hij en liep naar de volgende kamer. Ik grinnikte om zijn enthousiasme en liep naar Axelle.
‘Kom, we moeten naar het restaurant.’ Zei ik en trok haar mee. Verbaasd liet ze haar kleren vallen en volgde mij.
‘Bah, daar heb ik nu echt geen zin in.’ Zuchtte ze. Ik haalde mijn schouders op. We liepen naar de lift en drukte op de knop. Na een paar minuten was de lift er nog niet.
‘Rot lift… laten we anders met de trap gaan?’ Stelde ik voor. Ik keek rond en zag de deur van de trappen.
‘Kom.’ Riep ik en trok Axelle mee, we waren veel te laat. Ik stapte de deur in en zag Axelle terug lopen.
‘Nee!’ Gilde ze.
‘Laat me raden, de lift was er?’ Ze knikte geïrriteerd.
‘Kom nu!’ Riep ik en trok haar de trappenhal in. We begonnen als een gek van de trappen af te springen. Na eenmaal beneden gekomen te zijn liepen we naar de balie om te vragen waar het restaurant was.
‘Die lange gang door en dan de deur aan je linkerkant.’ Ik knikte en we begonnen weer te rennen. ‘Dit is inderdaad een lange gang.’ Hijgde ik. Ik haalde opgelucht adem toen we de deur zagen. Toen we binnen gingen waren alle blikken op ons gericht.
‘En waarom zijn de dames zo laat?’ Vroeg de directeur met zijn norse stem.
‘Nou, we waren aan het wachten op de lift, maar die kwam maar niet. Toen moesten we 5 verdiepingen naar beneden rennen en daarna nog helemaal naar hier.’ Legde ik in 1 keer uit.
‘Ok? Ga zitten en let op.’ We knikte en gingen op de stoelen helemaal vanachter zitten. De directeur ging verder met zijn praatje. Ik zuchtte opgelucht toen hij klaar was.
‘Binnen een uur is het eten. Dan verwacht ik jullie hier, op tijd.’ Zei hij en keek streng onze richting uit. Ik gooide onschuldig mijn armen in de lucht en ging, dit keer wel met de lift, terug naar de kamer.

Reageer (1)

  • Partyhard

    Haha gezellig seg, uitleg van de directeur... Weer superleuk geschreve trouwens! Snel verdeeer + kudo omda gij het bent en omda ik van dit verhaal hou ^^ xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen