Foto bij Hoofdstuk 7

Hi peepz, ik ben een keertje optijd met een nieuw hoofdstukje ;p
x

Olly's Outfit

Omdat Harry Louis moest helpen met het feest, word ik opgehaald door Niall. Harry had 1000 keer zijn excuses aangeboden, omdat hij vond dat hij zijn eigen date moest ophalen. Louis had Harry blijkbaar echt nodig, want hij liet hem echt niet gaan. Met mijn jurkje aan sta ik voor de spiegel. Mijn Steve Maddens staan op mijn bureau. Mijn moeder had ze gekocht als verassing.
Met mijn handen glijd ik over de textuur van mijn jurkje. Ik draai me een kwartslag om mezelf goed te kunnen bekijken. Met mijn vingers ga ik langs mijn oorbellen die ronddansen bij elke beweging die ik maak. Mijn bruine pluizige haar heb ik gestijlt en het hangt glanzend over mijn schouders.
Ondertussen is mijn moeder achter me komen staan, via de spiegel kijk ik haar aan.
‘Je ziet er geweldig uit.’ Zegt ze zacht. Ik pers er een mini glimlachje uit en loop richting mijn bureau om mijn schoenen aan te doen.
‘Zenuwachtig?’ Vraagt ze. Ik knik. Ik ben inderdaad zenuwachtig. Niet omdat dit mijn eerste feestje is, maar omdat ik knikkende knieën, vlinders in mijn buik en een ophol geslagen hart krijg als ik bij Harry in de buurt ben. De drie dingen die nu super vervelend zijn en als het onzekere gedoe over is alleen maar heerlijk voelen. Nu dus niet. ik word uit mijn gedachten gehaald door de bel, die hard en schel door het huis rinkelt. Niall.
Ik struikel naar beneden en open de deur. Niall’s ogen glijden over mijn jurkje en zijn mond valt een beetje open.
‘Dankje, Niall.’ Zeg ik om de stilte te verbreken. Niall grinnikt en steekt zijn hand uit om mijn hand te pakken en me in een knuffel te trekken. Mijn moeder staat kuchend in de deuropening en ik wring me uit de knuffel om me tot haar te richten.
‘Heb je alles?’ Vraagt ze. Mijn handen grijpen naar het tasje op mijn heup. Mobiel. Geld. ID. Spiegeltje. Make-up. Sleutels. Condoom. Wacht, wat? Ik voel mijn wangen rood worden en klap het tasje snel dicht. Ik kijk mijn moeder raar aan. Ze haalt nonchalant haar schouders op. Niall die alles heeft kunnen zien, doet moeite om zijn lach in te houden.
‘Veel plezier schat.’ Zegt ze terwijl ze Niall streng aankijkt. Ik geef haar een kus op haar wang en loop met Niall snel weg. Als de deur dichtgedaan word, begint hij hard te lachen.
‘Een condoom.’ Lacht hij. Ik geef hem een duwtje.
‘Waar is Greg?’ Vraag ik. Normaal brengt Niall’s broer ons overal heen.
‘Hij had geen tijd.’ Zegt hij terwijl hij zijn fiets van zijn standaard afhaalt. ‘Dus jij gaat achterop.’


Vergeet het groene knopje niet !! x

Reageer (1)

  • HedaAndWanheda

    ik had allang al in lache uit gebarste xD
    snel verder <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen