Foto bij Hoofdstuk 8

Voor mijn lieve abo's, nog een hoofdstukje
PARTY HARDY 4EVER .... hope you girls like it xx

Het duurt ongeveer een kwartiertje fietsen naar Eleanors huis. Niall begint een heel verhaal over het huis van Eleanor. Het is heel groot met een zwembad en bubbelbad. Ze geeft vaker feestjes en dan treed er een bandje op in de tuin. Meestal word iedereen zo losbandig dat er een aantal met een classic lovesong op het podium terecht komen of een striptease doen. Niall vertelt lachend dat Harry dit ook een keer overkomen is. Als ik hem vraag welke van de twee, wil hij het niet zeggen. Ik hoop stiekem de eerste.
‘We zijn er!’ Roept Niall enthousiast als we het erf van een villa oprijden. Het is precies zoals Niall verteld had. Ik spring van de fiets en doe mijn jurkje goed. Een paar mensen lopen ons voorbij richting de tuin. Niall legt zijn fiets in de bosjes en slaat zijn arm om mijn middel. Samen lopen we de muziek tegemoet. We lopen door een poort. Ik kijk mijn ogen uit. Overal lopen mensen met chique ogende, maar plastic champagneglazen met bowl. Er staan mensen innig te zoenen. De band gaat los net zoals het publiek. Ik scan de menigte om Harry of Eleanor te vinden. Ik zie ze op hetzelfde moment als Niall, want hij duwt me voor zich uit richting hun. Als we ons bij hun gevoegd hebben geef ik Eleanor een knuffel. Iedereen kijkt ons raar aan.
‘Kennen jullie elkaar?’ Vraagt Louis. Eleanor begint uit te leggen. Mijn ogen dwalen af naar Harry. Zijn ogen nemen me op van top tot teen. Als hij merkt dat ik terug kijk, geeft hij mee knipoog. En daar zijn de helse drie kenmerken weer. Met veel moeite probeer ik ergens anders naar te kijken. Het werkt, alleen Harry ogen branden op mijn huid. Vanuit mijn ooghoek zie ik hem grijnzen.
Ondertussen snapt iedereen al hoe ik en Eleanor elkaar kennen en zijn ze al over iets anders aan het praten. Als Niall me een por ik mijn zij geeft, moet ik mijn best doen om niet te schrikken. Ik kijk hem aan.
‘Of je wat te drinken wilt?’ Vraagt hij me. Ik knik en hij loopt weg. Op een of andere manier is de rest van de groep ook weg en ben ik alleen gelaten met Harry.
‘Je ziet er mooi uit vanavond.’ Zegt hij terwijl hij met zijn vingers langs mijn oorbellen gaat. Mijn lippen krullen omhoog. Opeens trekt Harry zijn hand terug. Ik kijk om en kijk recht in de blauwe ogen van Niall. Hij heeft twee drankjes in zijn handen en drukt eentje daarvan in mijn handen.
‘Zonder alcohol.’ Zegt hij, waarna hij zich omdraait en gelijk wegloopt. Ik kijk hem na en draai daarna weer om naar Harry. Hij staat met een hand in zijn broekzak en met de andere gaat hij door zijn krullen. Ik glimlach naar hem en neem een slokje van mijn drinken.
‘Hoelang kennen jullie elkaar eigenlijk al?’ Vraagt Harry.
‘Vanaf groep zes, hij is een soort van broer van me.’ Zeg ik. Ik heb genoeg van mijn drankje en duw het in de handen van een meisje dat voorbij loopt. Ze pakt het aan. Daar ben ik ook weer vanaf.
‘Vandaar dat hij zo beschermend is.’ Ik knik. Dat is typisch Niall.
‘Zullen we ergens gaan zitten?’ Vraagt hij. Voor ik antwoord kan geven pakt hij mijn hand en loopt hij richting een bankje bij het zwembad. Hij gaat zitten en klopt uitnodigend naast zich. Ik ga zitten en staar naar de dansende mensen. Mijn ogen vallen op Zayn en Liam die praten met een paar meisjes. De meisjes hangen aan hun lippen. Liam word meegetrokken door een ander meisje en ze krijgen een beetje ruzie. Nog voor ik kan bedenken dat het zijn vriendin is, begint Harry al.
‘Dat is Danielle.’ Zegt hij. ‘Liam was heel lang verliefd op haar voor hij haar mee uit durfde te vragen. uiteindelijk had Zayn iets voor ze geregeld. Liam staat bij hem in het krijt, dus moet hij Zayn weer helpen.’
‘Hoe hebben Eleanor en Louis elkaar ontmoet?’ Vraag ik.
‘Net als wij, maar dan hier.’ Zijn ogen ontmoeten de mijne weer. Zijn lippen krullen omhoog. Zijn ogen blijven op mij gericht als ik weer naar de mensen kijk. Vanbinnen voel ik me trots dat Harry Styles ogen op mij zijn gericht terwijl er meerdere bloedmooie meisjes voor ons lopen en dansen.

Reageer (3)

  • AppleTree1

    snel verder<3

    1 decennium geleden
  • Appelvlap

    Super schattig(H)

    1 decennium geleden
  • nialldream

    Awwh Snelverder<333333333333333'

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen