Hallo!
Welkom bij het eerste hoofdstuk van de Superwholock die mijn zusje en ik samen aan het schrijven zijn. We proberen het voor iedereen zo duidelijk mogelijk te houden, dus zelfs als je maar één van de drie series volgt of misschien geen een, je zou het moeten kunnen volgen.
Veel plezier met lezen :3

Notes:

In dit hoofdstuk komen een paar termen voor die misschien niet iedereen begrijpt. Laat ik ze even kort uitleggen.
EMF is een manier van meten. Met een EMF meter meet je een bepaald soort straling, en paranormale onderzoekers geloven dat een hoog stralingsniveau te maken kan hebben met paranormale verschijnselen.
Als er in een gebouw paranormale dingen gebeuren, zijn er soms 'cold spots' wat dus gewoon plekken zijn waar de lucht ineens veel kouder is dan anders.
Als er verder nog dingen niet duidelijk zijn hoor ik het wel :D

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • MysticXheart

    'fucking scary angels that scare the living shit out of me'

    Ik ben verliefd.

    1 decennium geleden
  • Lix

    Ik kijk alleen Sherlock niet, maar WOW dit is geweldig! Nadat ik de andere hoofdstukken uit heb krijgen jullie van mij een kudo & abo. (:

    1 decennium geleden
  • Steampunk

    Yay dankjewel! Ik hoop dat je het leuk blijft vinden :D

    1 decennium geleden
  • Karube

    Dit is echt GEWELDIG ;D Ik heb bijna een heel seizoen van Supernatural gezien, dus ik hoop dat ik de meeste dingen zal begrijpen. En wie kent de Weeping Angels niet? :'l
    Ik ben echt super benieuwd naar de rest, want dit kan echt zo veel kanten op :'D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen