Foto bij 26.1 Yanelle Hale

Ik heb net een uur m'n boeken gekaft en maandag moet ik weer naar school, bah, bah. Daar gaan we weer, die hel. Waarom kan de vakantie niet voor eeuwig duren? Slapen, de hele dag op quizlet en nieuwe hoofdstukjes schrijven en op twitter en natuurlijk fangirlen. Gewoon de hele dag niks doen. Zo fijn, maarja, dat is nu ook weer over voor mij. Ik zie er echt tegenop, ik ga naar havo4 en ik weet niet eens bij wie ik allemaal in de klas zit, maar ik denk dat ik 80% niet eens ken. Hiep hoi jongens, wat een feest (niet dus!)
En het ergste is, ik zit nu dus in de bovenbouw, en m'n PTA weken tellen voor een aantal procent ook al mee op m'n eindexamen, dus ik moet nu echt serieus gaan leren, wat ik vorig jaar dus helemaal niet deed omdat ik alleen maar op Q zat.
En ik haat dat ik nu dus veel minder tijd daarvoor heb, maar ik ga toch proberen om voor jullie elke dag een nieuw hoofdstukje te schrijven, en ook op m'n andere story (I can't be in love with you).
*Zucht* Het leven is zwaar, maar we gaan ervoor, haha, anders moet ik het een jaar overdoen en dat wil ik absoluut niet. School gaat toch even voor.
Maar ik ga proberen nu reserve hoofdstukjes te schrijven, zodat ik voor de komende tijd sowieso iets reserve heb als ik niks meer weet te bedenken,
en nu hou ik op, want ik ben veel te veel aan het typen, haha,
xx

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (11)

  • Tomlinsbear

    Als Zayn toch niet kan zwemmen wil ik z'n huis wel hebben

    7 jaar geleden
  • Fabula

    nouh!!
    waarom nou weer een caramel macchiato?!
    waarom woon ik niet in de buurt van een starbucks?!
    geweldig verhaal trouwens:)

    1 decennium geleden
  • Drellphine

    ik ga maar naar school vanaf 24septembeeeeer!
    en ik houuu van je story!!

    1 decennium geleden
  • Euforia

    Oke heb weer helemaal bijgelezen (:
    En nu moet je snel verder gaan ! <3

    1 decennium geleden
  • nialldream

    snel snel snel verder! <3333.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen