Foto bij 001

Kate Scarlett Johnson
Josh Devine

Het is zondagochtend, en Kate heeft eindelijk is goed uitgeslapen.
Ze zit met een kop thee op de bank, wanneer haar telefoon af gaat. Op het schermpje staat Josh, dus Kate neemt vrolijk op. 'Hey Josh, ik wilde je vandaag nog bellen!' zegt ze vrolijk. 'Uhm, spreek ik met Kate?' hoort ze een stem klinken aan de andere kant. Kate gaat rechtop zitten. 'Ja, met wie spreek ik?' vraagt Kate. 'Ik ben Niall' hoort ze de stem zeggen, die met een Iers accent praat. 'Oké Niall, waarom bel je me met Josh zijn telefoon?' vraagt Kate nieuwsgierig. 'Nou Josh bleef bij mij overnachten, maar hij is vannacht ziek geworden en volgens mij ligt hij te ijlen. Hij zegt de hele tijd Kate, en ik zelf ken geen Kate, en dus ging ik maar in zijn telefoon kijken, en toen zag ik jouw naam staan, vandaar dat ik je bel' ratelt Niall. Kate knikt, wat Niall natuurlijk niet kan zien. 'Oké Niall, ik wil wel langskomen, wat is je adres?' vraagt Kate. Even blijft het even stil en dan zegt Niall zijn adres. Kate staat op en pakt wat spullen bij elkaar. Even laat staat ze voor een deur van Niall, waar ze aanbelt. Een blonde jongen doet open, hij kwam haar bekend voor. 'Ben jij Kate?' vraagt de jongen. Kate knikt. 'Ben jij Niall?'. De jongen knikt. Niall laat haar binnen. 'Waar is Josh?' vraagt Kate. 'In de logeerkamer' zegt Niall. Kate knikt, en even is het stil. 'Ga je me nog vertellen waar dat is?' vraagt ze dan. Niall verschiet van kleur en knikt snel. 'De gang in, tweede deur links'. Kate knikt. 'Bedankt'.
Kate loopt de lange gang in en neemt de tweede deur, links. Langzaam doet ze hem open. Ze ziet Josh in bed liggen. Hij ligt er onrustig bij.
Kate loopt naar het bed toe en gaat op de rand zitten. Voorzichtig schudt ze hem wakker. 'Josh'.Josh schiet overeind. 'Kate!' roept hij haast, terwijl zijn borst hard op en neer gaat. 'Je bent helemaal bezweet' zegt Kate. Josh knikt. 'Nachtmerrie' mompelt hij. 'Dus je bent niet ziek?'. Josh schudt zijn hoofd. 'Nee voel me voor de rest prima eigenlijk' zegt Josh. Kate glimlacht. 'Gelukkig'.
Dan verschijnt het hoofd van Niall om de deur. Hij glimlach flauwtjes. 'Sorry, foutje' zegt hij. Kate lacht. 'Geeft niet'. Niall verdwijnt weer en Kate richt zich weer op Josh. 'Als je gaat douchen en aankleden, misschien kunnen we dan ergens gaan drinken?'. Josh ogen lichten op en hij knikt. Snel springt hij uit bed en rent naar de badkamer. Kate lacht en gaat naar Niall, die in de woonkamer is.


Sorry voor de spelfouten, heb tijdelijk geen word...
Reacties? Kudo's?

Reageer (1)

  • Euforia

    Super geschreven!
    Ga je snel weer verder? x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen