dit is voor opdracht 2 van de bff wedstrijd van MissStoran



Even een uitleg v.l.n.r.
All stars:dit zijn echt mijn favoriete schoenen. Ik heb momenteel 3 paar, en als ze niet zo duur zouden zijn, zou mijn kast vol All stars staan.
Tumblr:één van mijn favoriete websited (naast Q natuurlijk) En ik geloof dat ik een klein beetje verslaafd ben.
Sneeuwbollen:ik hou echt van sneeuwbollen, vooral met dolfijen erin. Elke keer als ik er één zie van een beetje goede kwaliteit, koop ik hem. Meestal vind ik deze in dierentuinen, waardoor de meeste dieren erin hebben. Al zou ik ook heel graag eentje willen zoals op het plaatje.
Glee: Ik kan niet zeggen dat ik Glee sinds het begin heb gevolgd, maar ik zal het zeker tot het einde blijven volgen. De serie heeft mij geholpen te accepteren dat ik niet populair hoef te zijn, om het leuk te hebben. Plus, het is gewoon heel leuk om te kijken.
Pretty little liars: Deze serie heb ik een paar weken geleden pas ontdekt, maar ik ben nu al verslaafd. Het is gewoon zo vreselijk vervelend dat we niet weten wie A is, maar aan de andere kant wil je het ook niet weten, want door A is de serie zo leuk.
Little mix/ Tulisa: eigenlijk heb ik met dit plaatje een beetje gesmokkeld, want hier staat Tulisa, een ander idool van mij, ook op. Ik ben van allebei fan, sinds x-factor vorig jaar, waar little mi meedeed, en Tulisa jureerde. Ik weet niet waarom, maar ik vind ze allevijf gewoon geweldig. Het is moeilijk voor mij om uit te leggen waarom ik bepaalde artiesten zo leuk vind, ik denk dat dat gewoon een deel van mijn persoonlijkheid is.
Twilight: De twilight boeken vond ik echt heel leuk, new moon iets minder. En ook de films vallen voor mij niet tegen, weer met uitzondering van new moon. Ik kan niet wachten tot Breaking dawn part 2, en waarschijnlijk zal ik in de openingsavond als eerste in de rij staan.
Taylor Swift/ Miley Cyrus: Ook hier heb ik een beetje gesmokkeld, want ik heb gewoon teveel dingen die ik leuk vind. Ik ben al fan van Miley sinds het begin van Hannah Montana, en sindsdien ben ik trouw fan gebleven. Het maakt mij niet uit wat ze later gaat doen, ook als ik het niet leuk vind, zal ik haar blijven steunen. Ik ben sinds 2009 fan van Taylor swift, en ook haar steun ik in alles wat ze doet. Ik kan niet wachten tot 'Red' in Oktober uitkomt, haar eerste single klinkt in elk geval al heel goed.
The hunger games: Ik las de boeken voor het eerst net voor de hele hype begon, en ik vond ze echt geweldig. Ik heb mijn halve klas aangestoken, en toen zijn we met z'n allen naar de film geweest op de eerste avond in de bios. De film is zoveel beter dan ik had verwacht, aangezien boekverfilmingen meestal tegenvallen. Ik hoop echt heel erg dat Catching fire ook zo goed neergezet wordt.
Gitaar: Ik speel zelf gitaar en ik vind de klank van een gitaar gewoon heel mooi. Zelf speel ik nu al bijna 3 jaar, en ik heb geen spijt dat ik eraan begonnen ben. Ik merk ook dat de meeste mensen waar ik fan van ben, best wel veel gitaar spelen (Ed Sheeran, Taylor Swift, Miley Cyrus etc.) en ik denk dat dit veel invloed heeft gehad op mijn eigen muziek.

Reageer (1)

  • IrishNialler

    Kijk dit is een leukerd. Je gebruikt kleurtjes en de foto's zitten in leuke vakjes. Je hebt een uitgebreide handleiding erbij..

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen