Foto bij Hoofdstuk 9

Hi GIRLZZZ, hope you like it !! xx

((((Vergeet het groene knopje niet ...))))

Na een tijdje heb ik het wel gezien en wil ik dansen. Ik sta op en trek Harry overeind. Ik laat mijn hand in de zijne en samen lopen naar de dansvloer. Als we op een goede plek staan, laat ik Harry’s hand los. Hij kijkt me vragend aan. Ik begin te grijnzen en begin te dansen. Harry legt zijn handen op mijn heupen en hij doet mee. Na een tijdje haalt hij zijn handen weg. Zijn grijns vergroot en hij loopt weg. Verbaasd blijf ik achter. Even wil ik achter hem aangaan, maar ik blijf staan. Iets zegt me dat dat de bedoeling is. Ik kijk rond en zie Liam van een afstand heftig richting mij gebaren. Ik kijk om, om te kijken of het echt voor mij is. Als ik weer terug kijk, wurmt Liam door de mensen richting mij. Hij pakt mijn hand en trekt me mee. Naar binnen. Eenmaal binnen zie ik Eleanor en Danielle.
‘Je moet even naar Niall.’ Zegt Eleanor met een bezorgde blik. Ik knik en wil net vragen waar hij is als Danielle een kamer aanwijst. Ik loop langs ze heen, richting de kamer.
Niall zit op de rand van het bed met zijn hoofd tussen zijn knieën. Ik klop op de deur en hij kijkt op. Hij is dronken.
‘Hebben ze jou gestuurd?’ Vraagt hij met een dubbele tong.
‘Jep.’ En ik ga naast hem op bed zitten. ‘Niall, nu moeten we naar huis lopen.’ Zeg ik vervolgens. In plaats van dat hij begint te lachen, kijkt hij me aan. Zijn ogen doorboren de mijne en ik krijg er de kriebels van. Niet op de goede manier, deze blik heeft hij alleen als hij ergens mee zit.
‘Vertel.’ Begin ik. Hij begint te lachen op een manier waar ik niet goed van word. Hij opent zijn mond en ik verwacht dat er een heel verhaal uitrolt, maar hij sluit hem weer en laat zijn hoofd weer zakken tussen zijn benen.
‘Naill, wat is er?’ zeg ik terwijl ik met mijn hand over zijn rug wrijf.
‘Je snapt het toch niet.’
‘Weet je het zeker?’ Vraag ik hem. Hij antwoord niet. ‘Kom we gaan naar huis, je slaapt bij mij oké?’
Ik sta op en help Niall overeind. Ik sla zijn arm over mijn schouder en samen strompelen we de kamer uit. Ik zie Harry of één van de andere niet en besluit gewoon maar naar huis te gaan. Mijn beste vriend heeft me nodig.
Het was een hele uitdaging om met een slappe zak aardappelen achterop naar huis te fietsen, maar nadat Niall had overgegeven in de bosjes, ging het iets makkelijker. Mam had een meiden avond met haar vrienden en was nog niet thuis. Wat beter was anders kreeg ik de volle laag over drinken enzo. Nadat ik Niall met kleren en al onder de douche had gezet, pakte ik mijn mobiel.

Waar was je? Ik had net een langzaam nummer gevraagt voor je. X Harry

Mijn lippen krullen omhoog. Mijn vingers gaan snel over de knopjes.

Moest Niall even redden. Ben nu thuis, sorry x

Net voor ik het wil verzenden hoor ik de douche uitgaan. Ik hoor Niall een paar keer vloeken en ik moet lachen. Als Niall in de deur opening komt staan gooi ik mijn mobieltje op mijn bed. Niall staat in een van mijn jogging broeken met een van mijn slaapshirts aan naar me te kijken.
‘Wat?’ Vraag ik geërgerd.
‘Dat jij hier niet in verzuipt.’ Zegt hij met een grote grijns. Ik been richting hem en geef hem een knuffel.
‘Niet meer mijn avond verpesten, oké?’ Fluister ik in zijn oor. Hij grinnikt en slaat zijn armen om me heen.

Reageer (2)

  • AppleTree1

    snel verder<3

    1 decennium geleden
  • nialldream

    Haha geweldig!

    Snelverder<3.xo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen