Foto bij 109. || Rainbows ||

Wat snappen jullie niet mn heersbeestjes? Misschien kan ik het uitleggen? Alst over Matt gaat; hij heeft iets te maken met Thobias.

En wrm ben ik 3 heersbeestjes kwijt?! :'(

Foto; Matthijs (k kon de foto niet in het hoofdstuk zelf plaatsen want hij stond op mijn mobiel...)

(H)

Justin en Luke kwamen de trap af stormen en doken beiden op de pizza af. "Magerita, Hawaii, en Tonno." noemde Matthijs op terwijl hij de dozen op tafel legde en ze opende. "De Hawaii is voor mij." zei hij en haalde de Hawaii doos op zijn schoot. "Tonno is van mij." eiste ik de pizza op en pakte snel de doos. "DAN MAG IK DE MAGERITA!" riep Luke vlug en pakte de Magerita. Justin zat verdwaasd te kijken naar de lege tafel. "Wat moet ik nou eten dan?!" vroeg hij en zijn stem schoot paniekerig de hoogte in. Ik keek hem met medelijden aan terwijl ik een paar grote happen van mijn pizza nam. Jammergenoeg was mijn honger groter dan mijn medelijden..... "Hier, neem de helft van mij maar." bood Matthijs vriendelijk aan en zette de Hawaiidoos half op Justin's schoot. "Thanks bro." zei Justin dankbaar en nam een stuk in zijn handen. Nors keek ik naar Matthijs. Hij bedoelde het dan misschien gewoon vriendelijk, maar ik kon er niks aan doen dat jaloezie op borrelde.

Toen alle pizza op was lagen we suf op de bank en deden... Niks. Justin en ik waren moe en nog lang niet over onze jetlag heen. Buiten was het pikkedonker, en de maan weerspiegelde ik get water van het zwembad, dat lichtjes golfde door het zachtje briesje wind. "Ik ga zwemmen." zei Matthijs, toen hij mij naar buiten zag kijken. Met een duffe blik keek ij hem aan. "Het is elf uur, en fris buiten. Wil je ziek worden ofzo?" vroeg Luke hem verbaasd. "Stond niet op mijn planning." zei hij en liep naar de schuifdeuren. Toen hij die open deed waaide een frisse wind naar binnen en liep er een rilling over mijn rug. "Matt, doe dat nou niet... " zeurde Luke. Matthijs stapte al naar buiten en trok zijn shirt uit. Hij droeg een zwembroek als korte broek, en sprong daarmee met een sierlijke duik het water in. "Die gozer is knettergek." mompelde Justin gapend. Matt kwam zeiknat uit het water en schudde het water van zich af voor hij rillend van de kou weer naar binnen kwam. "Dat was pittig koud." zei hij. Zijn lippen waren blauw en de haartjes op zijn armen stonden recht overeind. "Dombo." zei Luke grinnikent. "Ik ga me ff douchen, okay?" zei Matthijs en liep zonder op een antwoord te wachten al naar boven. Hij kwam hier ongetwijfeld vaker.

Reageer (13)

  • RandomnessXx

    eheheh ik moet nu aan kud denken: pittig koud

    1 decennium geleden
  • BabyWhale

    please verder?

    Nou, waarom vraag ik het nog ?
    IK EIS DAT JE VERDER GAAT ! OF IK WEET JE TE VINDEN ! nee, dat weet ik niet maar alsnog ! ziet dit maar als een bedreiging ! ^^

    1 decennium geleden
  • Perv

    Nawh

    1 decennium geleden
  • ardjan

    haha zwemmen in die kou, niet slim :P

    1 decennium geleden
  • lalalia

    Ahhh I need more! K heb nu abo moest eerst ff alles lezen! I love it! totally! x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen