Foto bij H27

Jullie dachten: Dat ei gaat uitkomen? :3 Of niet?

Als ik mijn ogen weer open is het ochtend. Kreunend kom ik overeind, mijn spieren zijn nog niet gewend aan een zacht bed. Ik haal mijn hand door mijn witte haar en wrijf met mijn handen in mijn ogen. En dan kom ik overeind. Op mijn blote voeten stap door de slaapkamer de hal in, vandaar door de woonkamer en dan de badkamer in. Snel ontdoe ik me van mijn kleding en stap ik het bad in. Ik duuw de kraan die daar zit open en ik ga eens lekker zitten. Ik laat het bad helemaal volstromen met warm water en dan stap ik het bad uit om uit een van de kastjes een grote kan zeep te halen. Ik kiep de halve kan er in en ga dan het bad weer in. Met een harde spons spons ik mezelf helemaal af. Ik was totdat ik geen vlekje prut of zwart meer zie zitten. Mijn huid wordt helemaal roze. Als ik tevrede ben knik ik mijn hoofd naar achteren en begin ik mijn vettige haar te wassen, ook dat was ik tot dat het niet verder schoon kan zijn. Ik laat het bad leegstromen en ga de badkuip weer uit. Met een handoek droog ik mezelf af. Dan tuur ik in de kleding kast en hoop dat het niet al te erg zal zijn.
Ik knijp mijn ogen dicht en doe ze weer open. Heb ik dat goed gezien? Ja, ik heb me vergist in Mell. Dit is niet vreselijk... Mijn nieuwe kleding is wit, wit met prachtige edelsteentjes erop genaait. Ik zie gewaden met riemen eromheen. Ik zie elegante jurkjes die ik nooit zal dragen omdat ik bang ben dat ze me niet mooi staan. Ik zie prachtige vesten, mooie broeken en alles wat ik niet zou kiezen in een winkel omdat het er te duur uitziet. Moet alles nou echt met edelstenen zijn verziert? Knipperend met mijn ogen trek ik een gewaad met witte riem uit de kast en een slanke legging erbij. Ik trek ze snel aan. Dan kijk ik in de bakjes die onder in de kast staan. Ze zitten vol met dingen voor in mijn haar en dingen voor in mijn oren. Ook zie ik vele sieraden. Ongelovig hou ik een ketting met een glinsterende diamant omhoog, nee dit is een droom. Ik leg hem terug, bang om wakker te worden en dan pak ik een witte haarband met één klein opaaltje eraan. Ik doe hem in mijn nog vochtige haar en snel dan de kamer uit. Op de tafel ligt een stapeltje papier. Boven op ligt mijn rooster. Ik bekijk het goed, ik begin pas over 3 dagen. Dat geeft me tijd om nog even niets te doen. Hoe lang deed een drakenei over uitkomen?
Mooi, ik was te snel: Ik moet wel iets doen. Ik graai in een boekenkast en pak een boek over drakeneieren. Juist, nog 1 week en 2 dagen en dan ongeveer moet mijn ei uitgekomen zijn. Laat het maar opschieten.
Maar eerst: Wat zal ik gaan doen?

Reageer (2)

  • Database

    (huil) ei-moet-uitkomen-!!
    Leuk verhaal !(H)(H)(H)(H)(H)

    1 decennium geleden
  • dineniel

    ik dacht idd dat het ei zou uitkomen:P
    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen