Foto bij Hoofdstuk 10

Eén maand later

In mijn joggingbroek en Harry’s sweater zit ik op de bank. Vanuit de keuken vraag Harry wat ik wil drinken. Ik spring op en loop naar hem toe. Als ik de keuken in kom lopen gooit hij de koelkast dicht. Zijn ogen richten zich op mijn lippen, waar ik ondertussen op ben begonnen te bijten.
‘Stop daarmee, Olly!’ Roept hij terwijl hij me plagerig in mijn middel knijpt. Ik begin te grijnzen en ren terug. Harry loopt snel achter me aan. Zijn armen sluiten zich om mijn middel. Ik voel zijn lippen in mijn nek. Ze laten brandende plekjes achter en een bom vlinders ontploft in mijn buik. Ik draai me om Harry kust me. De kus gaat langzaam over in een zoen en ik sla armen om zijn nek. Even verbreekt hij de zoen. Zijn adem is zwaar en ik voel zijn hart kloppen. Ik kijk hem aan en ik zie zijn blik. Die blik.
‘Waarom niet, Olly?’ Vraagt hij met een hese stem.
Daar is hij weer. Ik wist het! Mijn verlangen naar een vervolg op onze zoen is weg. Ik haal mijn armen uit zijn nek en gebruik ze om Harry iets van me af te duwen. Met een norse blik ga ik verder met tv kijken. Ik pak de afstandsbediening en begin te zappen. Met mijn ogen staar ik gedachteloos naar de verschillende progamma’s die voorbij flitsen.
Ik merk dat Harry zich naast me neer laat ploffen. Hij is mijn blik niet waardig, dus blijf ik naar de tv staren. Ik moet moeite doen om niet mijn hele verhaaltje weer op te dreunen. Hij heeft al gehoord. Hij wil me alleen maar overhalen om het toch te doen. Mijn maagdelijkheid aan hem geven. Maar zo ben ik niet, ik kan het niet. Elke keer als het zoenen weer zo heerlijk wordt komt hij weer met de vraag waar hij het antwoord al van weet.
Harry heeft ondertussen zijn hand op mijn knie gelegd en kijkt me aan met puppyogen. Ik draai mijn hoofd en kijk hem boos aan.
‘Echt niet?’ Vraagt hij, waardoor hij weer een bom laat ontploffen. Dit keer niet vol met vlinders.
Ik gun het hem wel, maar het gaat tegen mijn principes in en als er iets is wat je niet moet doen is jezelf verliezen. Iets waar ik op dit moment keihard voor moet vechten.
Harry krijgt door dat het hem dit keer weer niet gelukt is en mimet sorry, waarna hij me lief aankijkt en met zijn hand door mijn haar gaat. Hij weet dat ik hier niet tegen kan. Dit lukt hem wel elke keer. Ik laat mijn woede varen en mijn lippen krullen zwakjes omhoog. Harry gaat iets lekkerder zitten en gebaard dat ik bij hem kan komen liggen, wat ik met open armen aanneem. Ik voel zijn lippen op mijn kruin en ik ben weer helemaal terug.
Mijn mobieltje licht op en Harry pakt hem voor me. Als ik hem in mijn handen krijg, zie ik dat Niall me drie keer gebeld heeft. Mijn mobiel begint te trillen en daar is Niall voor de vierde keer. Ik druk op het groene knopje en Niall’s stem galmt in mijn oor.
‘Waar the hell ben jij, jongedame?’ Vraagt hij.
‘Op een hele fijne plek,’ Mijn ogen gaan naar mijn hand die in Harry’s hand ligt. ‘jij?’
‘Waar we hadden afgesproken! Ik hoop maar dat die fijne plek heel dicht bij die plek is!’ Roept hij boos. Shit, dat is waar. Ik spring op en ren naar boven.
‘Sorry, het spijt me zo.’ Smeek ik hem bijna. Niall’s stem gaat van geschreeuw over in gelach. Blijk baar kan hij niet stoppen, want hij probeert iets te zeggen, maar zijn gelach maakt het onmogelijk.
‘Waarom lach je nou?’ Vraag ik hem verwart. Zijn lach sterft weg.
‘We hebben morgen pas afgesproken, ik zit gewoon thuis. Ik durf te wedden dat je bij Harry lag?’
Ik knik en heb dan door dat hij dat niet kan horen. Hij begint weer te lachen. Dit keer stopt hij niet en hangt hij op. Verwart kijk ik naar mijn mobiel.

Sorry dat jullie niet meekunnen maken hoe ze echt iets kregen, maar zo komt het beter uit. Hope you GIRLZZ like it ! Over een weekje moet ik weer naar school dus ik probeer nu elke dag te schrijven, maar met school gaat dat denk ik niet lukken. Ik ga naar de bovenbouw en ga een keertje wel mijn best doen. Ik laat jullie niet inde steek en ga deze story zeker afmaken, hoor. xxxx
Ps. het is groen en ik zal er heeeeeel blij mee zijn, rara...

Reageer (3)

  • xLoessx

    je schrijft echt leuk!
    snel verder <3 X

    1 decennium geleden
  • AppleTree1

    @anyssaxx helemaal mee eens

    1 decennium geleden
  • nialldream

    WHAHA dat telefoontje van Niall GEWELDIG!

    snel verder<33.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen