Foto bij H30

Jup, waarschijnlijk kent ze dat spel niet.
Het lijkt op trefbal, behalve dan dat dat toen nog niet bestond.

Nicos, Trisa, Mulk, Sji, Xioner en War gaan in een kring staan terwijl War nu 3 ballen in haar hand houd. Gewigtig gooit ze een bal langzaam de lucht in en vang hem daarna weer op.
'Eh, welk spel gaan we doen?' vraag ik met een brok in mijn keel.
'Garjzalabörl, Lichbal,' zegt Xioner met een rustige stem.
'Eh?' zeg ik.
'Laat je ei maar achter bij Oilviha,' zegt War. Opgelucht leg ik het ei bij de roze draak. Maar ik weet nog steeds niet wat ze willen gaan doen.
Dan gooit War de 3 ballen hoog de lucht in en ze springt de lucht in. In de lucht geeft ze twee van de drie een grote harde tik, zo'n harde dat ik een harde "Beng" hoor. De bal gaat met lichtsnelheid nu op Sji af. Sji stond al klaar. Hij beukt met zijn ene hand de bal weg en met de andere hand geeft hij de bal nog een na duuwtje in de richting van Trisa. Ondertussen heeft Nicos de andere gegooide ballen beide gevangen en gooit ze nu ook beide de lucht in. Kort na elkaar geeft hij ze een dreun. De ballen gaan nu alle kanten op. Gelukkig is de trainings hal groot, anders hadden ze de hele zaal moeten gebruiken.
Dan komt een bal op mij af, dat is niet de bedoeling! Gelukkig gaat Nicos voor me staan en slaat de bal terug naar Mulk die hem gooide.
'Dankje,' hijg ik.
'Graag gedaan!' Nicos klinkt helemaal niet uitgeput terwijl hij hard en snel aan het spel mee doet. Wat is er toch met draken rijders?
Ik probeer weg te sluipen van het spel, maar War heeft me door.
'Wat? Wil je niet mee doen? Wees niet bang, joh. Wat zei ik nou: Les-.'
'één, je mag de waarheid zeggen. Ja, ja. Alleen ik ken het spel niet goed, en ik ben te zwak dus ik ga.' Geïrriteerd loop ik naar de deur. Als ik langs Oilviha loop gris ik de bundel met mijn ei mee, en ik ga ervan door.

Ik leg het ei op mijn kamer, waar het veilig en wel ligt op mijn kussen.
Ik ga naar mijn badkamer en ik bekijk mijn gezicht in de spiegel. Grote ogen kijken me aan. Dat spel was geen goed idee...
Mijn lessen beginnen nog steeds pas over 3 dagen, dus ik moet iets nieuws verzinnen... sport is geen goed idee voor mijn zwakke lichaampje.
Ik kijk naar de kaart die ik op de rand van de badkuip heb gelegt. Er is een bieb, en ik kan lezen dus... ja. Ik ga naar de bieb.
Ik ga de badkamer weer uit, geef mijn ei een kus en ga dan snel naar buiten. Met de kaart.

Verdieping 3... ja hier is het. Hijgend sla ik mijn armen om mijn borst... stel nou dat ik helemaal naar 10 had gemoeten... hoe erg zou mijn steek dan zijn? Ik lik met mijn tong langs mijn lippen, hier zou de bieb moeten zijn. Ik loop langs de kamers van drakenrijders en kijk naar de gang die me naar de bieb brengt. Dan hoor ik een kreet.
'Lilitha!'

Reageer (2)

  • Database

    Nicos zo heette toch de boer op Corfu?(cool)

    1 decennium geleden
  • dineniel

    ik zou ook weg gegaan zijn als ik het spel niet kende
    is het soms mellissa of war om toch iemand anders

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen