Foto bij H35

Ik heb echt mijn dag niet... ik voel me echt super misselijk. Morgen ben ik er trouwens niet, dan ben ik bij een vriendin... ik hoop dat jullie dat niet erg vinden... D:

Dat vond Lilith ook. Sundanceke.

Sorry! Mensen ik was vergeten Hoofdstuk 31 te posten! O_O

2 dagen later wordt ik waker in mijn hemel bed. De dagen hiervoor waren dikke pret geweest maar nu moest ik helaas beginnen met school. Soepel spring ik overeind en dans even langs mijn draken ei. Ik streel even over zijn opervlakte buig me om er een kusje op te geven en daarna ren ik naar de badkamer. Ik neem een korte douche met warm water en dan hijs ik me in een t-shirtje en een broek. Over mijn t-shirt draag ik een kort vestje. Snel trek ik een paar laarzen over mijn voeten en dan ga ren ik langs de woonkamer om mijn gisteren ingepakte tas op te halen voor school. Ik ben echt benieuwd naar de lessen. Als ik voor de deur sta hoor ik geklop. Ik duuw de deur open en zie Mell's gezicht. Ze ziet er moe en geïrriteerd uit. Twee dingen die ik niet van haar gewent ben.
'Mell? Wat is er gebeurd?' Vraag ik.
'Wat er is gebeurd? Ik probeer je godverdomme al 2 dagen lang te berijken om met je te spreken maar steeds ben je bij die "Draumr Datia"!' Die laaste 2 woorden klinken afschuwelijk en sisend.
'Wát? Vind je het erg dat ik vrienden heb gemaakt?' Boos staar ik haar aan. Mell kijkt boos terug.
'Ik dácht dat wíj vriendinnen waren,' zegt ze. En dan rent ze naar Pursian en vliegt weg. Verbaast kijk ik haar na.
Dan loop ik boos de andere kant uit.

Woedent smijt ik mijn tas op de vloer onder een bankje. Stomme Mell, Gemene Mell. Rol Mell. Alles voor me verpesten? Ja.
'Wat is er Lilith?' De stem van Trisa klinkt verbaast.
'Niets,' grauw ik. Ik was vergeten dat ik deze les met Trisa, Sji, Mulk en Nicos had.
'Oh, kom op! We zien dat er wat is!' Nicos grijpt mijn schouders en draait me om. Hij is veel te dicht bij. Ik ruk mezelf los.
'Wat er is? Gewoon ruzie, ik heb ruzie met Mellissa.' Zo dat is eruit.
'Mellissa? Wie is dat?' Sji kijkt verbaast.
'Iemand, hou er maar over op,' zeg ik terwijl ik mijn vest ophang.
'Alleen als jij er ook over op houd en weer gezellig doet.' Trisa kijkt me strak aan. Ik haal diep adem en gooi mijn woede naar een hoekje van mijn geest. Ik hou er even mee op.
'Goed zo,' zegt Sji met een grijns als hij ziet dat ik het inderdaad laat liggen.
'Op naar de les,' zegt Mulk terwijl hij zijn tas naast de mijne legt en zijn vest naast de mijne hangt. We stappen met de rest het park in voor gymles.

'Én start!' Een Urgal-man-rijder die onze gymleraar is laat een doekje vallen en wij de rijderleerlingen rennen er van door. Onder tussen hebben de draken ook nog les, maar dan van andere draken. Ze zit het systeem in elkaar.
De rijders krijgen les van rijders, en de draken krijgen les van draken. Simpel toch? En woensdag en donderdag heb je samen met je draak les.
Hijgend en puffend rennen we over het pad wat de andere leerlingen jaren voor ons gesleten hebben in de grond. Maar moe ben ik nog niet, nog lang niet. Met grote stappen begin ik de andere in te halen.

Reageer (1)

  • dineniel

    goed zo lilith
    steek iedereen voorbij

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen