Foto bij chapter four.

avalon.

the next day.
Ik checkte nog even snel hoe ik eruit zag in de spiegel naast de voordeur en ik stapte toen naar buiten. Ik voelde meteen al dat het niet zo koud was als gister, ook al lag er nog wat sneeuw op de heg en op de auto's. Snel liep ik richting mijn zwarte oma fiets, die onder het afdakje naast ons huis stond. Ik trapte grinnikend wat sneeuw van het gras af terwijl ik naar mijn fiets liep. Het zag er nogal idioot uit, ook al zeg ik het zelf. Ik likte langs mijn bovenlip en pakte toen het stuur van mijn fiets vast, toen ik er bij stond. Met mijn fiets aan de hand liep ik richting de straat. Bij elke pas die ik zette liet ik een voetafdruk achter in het dunne laagje sneeuw. Als ik de weerberichten moest geloven zou het overmorgen weer gaan sneeuwen en dat zou dan twee dagen aanhouden. Net voordat ik weg wou fietsen op de glibberige straat, bekeek ik mezelf nog even in de ruit van mijn ouders zwarte auto, zover dat ging. Ik vond zelf dat mijn outfit goed genoeg was voor een bezoekje bij Starbucks met Josh. Ik trok mijn vrolijke muts over mijn oren, zodat deze niet koud werden en stapte toen op mijn fiets, waarna ik de straat uit fietste, richting de plek waar ik met Josh had afgesproken, op de hoek van de grote H&M in de stad, ongeveer vijf minuten fietsen vanaf mijn huis.
Binnen ongeveer drie/vier minuten hard door fietsen kwam ik aan op de plek waar Josh en ik hadden afgesproken. Doordat het een zondag was en nog ochtend, was het niet druk. Het was al lichtelijk begonnen met sneeuwen, maar de vlokjes kwamen zo'n beetje allemaal niet op de grond terecht, ze verdwenen voordat ze de grond raakte. Ik reed mijn fiets naar het fietsenrek, wat een paar meter verder op stond en zette daar mijn fiets op slot. Ik was benieuwd of hij er dadelijk ook nog stond, zal waarschijnlijk wel, dat hoopte ik tenminste. Ik grinnikte even, stopte mijn sleutel weg en trok mijn muts weer over mijn oren, waarna ik mijn haar een beetje fatsoeneerde, terwijl ik naar de hoek van de straat liep, waar Josh en ik hadden afgesproken. Ik likte langs mijn onderlip en stopte mijn verkleumde handen in mijn broekzakken, terwijl mijn laarzen over de lichtelijk witte stoep sloften. Ik keek op om te kijken of Josh er al stond. Er liepen al een aantal mensen rond, vooral toeristen en mensen die moesten werken, ook al was het zondag, en ineens zag ik de schattige drummer van gistermiddag. Ik had gisteravond op tumblr naar one direction gezocht, en echt ze waren echt vreselijk beroemd, ik vond het raar dat ze niet een complete paparazzi achter hun aan hadden. Ik grinnikte en liep glimlachend naar Josh toe, die toen hij mij zag een glimlach op z'n gezicht kreeg.
"Hey Avalon." zei hij glimlachend en gaf met een knuffel. Zelf sloeg ik mijn armen rond zijn middel en ik voelde al meteen dat hij een stuk warmer was dan ik zelf. Ik voelde me net een ijsklontje, op sommige plekken, mijn neus, handen en mijn oren. We lieten elkaar weer los en ik glimlachte naar hem.
"Nice to see you again." zei ik glimlachend tegen hem en plukte een beetje aan en Josh z'n bruine ogen keken naar mijn linkerhand, volgen mij naar mijn tattoo. In zijn haar hingen een paar witte vlokjes, die al snel vervaagde.
"Is that a tattoo?" vroeg hij wijzend naar de zijkant van mijn hand waar 'faith, trust & pixie dust' op stond. Ik knikte en zijn ogen begonnen te glinsteren, wat er verdomd schattig uitzag. Mijn neus en mijn wangen waren al roodachtig van de kou, maar ik bloosde toch ook wel een beetje.
"I have also a tattoo!" zei hij glimlachend en stroopte de mouw van zijn jas en vest op, waarna hij zijn pols liet zien, waarop zijn tattoo stond. 'Trust' stond er vanuit mijn oogpunt. Josh grinnikte toen ik zachtjes 'trust' mompelde.
"Now look at it this way." zei hij en ging toen naast me staan, zodat ik z'n tattoo van de andere kant kon zien.
"Oh my god, that is so amazing!" riep ik lachend toen ik ook nog 'faith' las.
"We have kind of matching tats." zei hij lachend en deed zijn mouw weer naar beneden. Ik lachte even en trok mijn muts weer verder over mijn oren en Josh keek mij glimlachend aan.
"Shall we go to Starbucks? Before my hands freeze off?" vroeg ik toen lachend en ik deed een poging om mijn handen een beetje warm te wrijven. Josh knikte.
"Alright then." zei hij met een schattige glimlach op z'n lippen. Ik stak mijn handen in mijn jaszakken en probeerde deze een beetje op te warmen, terwijl ik met Josh richting Starbucks liep en met hem over koetjes en kalfjes praatte.
Eenmaal bij Starbucks aangekomen, waar gelukkig binnen de verwarming aan stond, merkte we dat er bijna niemand was, op een koppeltje, twee oudere vrouwen, een man van middelbare leeftijd, drie meiden van ongeveer zestien jaar en de mede werkers na. Josh en ik liepen naar de toonbank toe om te bestellen, we werden al meteen geholpen.
"How can I help you?" vroeg het blonde meisje achter de toonbank, wat ik om een of andere reden niet moest.
"I want some hot chocolat with cream and caramel." zei ik terwijl het meisje het ijverig op schreef.
"And I want a medium coffee with cream and chocolat." zei Josh toen en hij keek me met opgetrokken wenkbrauwen aan, toen ik fronste.
"What name?" vroeg het meisje toen.
"Avalon." "Josh."
Het meisje schreef onze namen op twee bekers en Josh en ik rekende af, waarna we gingen zitten aan een tafeltje met een bank bij de verwarming, iets wat heel fijn aanvoelde. Josh trok meteen zijn jas uit en legde deze naast hem neer. Ik had het nog te koud.
Al snel kregen werden onze namen geroepen, of in ieder geval iets wat erop leek en Josh haalde onze bekers, terwijl ik nog mijn handen op warmde. Lachend kwam hij terug met de bekers en gaf de mijne aan mij.
"What?" vroeg ik met opgetrokken wenkbrauwen.
"For you, Valan." zei Josh lachend en liet mij de naam zien die op mijn beker stond. Ze hadden mijn naam nog nooit goed op die rot dingen gezet en ik begon te lachen.
"Thanks." zei ik lachend en begon al snel te drinken, ook al was het nog erg heet, maar ik werd er wel warmer van. Ik voelde overigens Josh' ogen brandden op mijn huid en ik hoorde hoe hij met zijn ene hand zachtjes op de tafel aan het drummen was, waardoor ik zachtjes moest lachen.
___________________________

okay mijn laptop was afgepakt en ik heb mijn eerste week school gehad enzo, dus het duurde wat langer, maar he, ik heb de naam van het meisje van de foto van avalon gevonden, dus ik heb verschillende foto's nu van haar. ik ben dus blij (: maar ik ga proberen 1/2 x in de week te schrijven, maar natuurlijk hoop ik op meer heya. hope you like it! <3 x

Reageer (2)

  • xLoessx

    WEETJE. jou excuus is altijd school en je doet helemaal niks ;o behalve mensen stalken het 5e op vrijdag als we naast het muzieklokaal lopen..... ;$;$ le dikke faal

    1 decennium geleden
  • xIsoldee

    leuk snel verder!x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen