Foto bij 05

Tom Parker

Ik sluit zachtjes de deur van Anna's kamer. Ik loop de trap af en dan richting de woonkamer. Ik denk dat ik maar is met Max moet gaan praten. Ik zie de jongens zitten als ik de woonkamer in loop. Ze kijken allemaal op. "Max ik wil even met je praten. Loop je even mee?" Vraag ik aan Max. Hij knikt en staat op. Hij loopt me achterna richting de tuin waar we op de stoelen gaan zitten. "Wat is er man?" Vraagt Max gelijk als ik even moeilijk kijk. "Ik mag het eigelijk niet zeggen, maar Anna blijkt je wel leuk te vinden" Begin ik terwijl ik Max aankijk voor zijn reactie. Hij kijkt verbaast. "Ik weet dat als je haar echt leuk vind ik je niet tegen kan houden, maar bouw het op zijn minst op. Begin als vrienden en desnoods worden jullie iets closer als zij dat ook wilt. Maar 1 ding man, als je ook maar 1 keer haar pijn doet op wat voor manier dan ook dan ga je er echt aan" Zeg ik tegen Max. Hij kijkt mij begrijpend aan. "Ik weet hoeveel je om haar geeft en ik vind haar een super meid." Vertelt hij. "Ze is lief en verlegen." Eindigt hij terwijl hij een beetje dromerig voor zich uitkijkt wat mij doet grinneken. "Ik vertrouw je man" Zeg ik terwijl ik opsta en hem een klap op zijn schouder geef. We lopen naar binnen en ik ga koken. Ik besluit spaghetti te maken, Anna's lievelings eten. Ik pak de spullen uit de kast en daarna de pannen. Ik doe water in een pan en doe de sliertjes erin om ze te laten koken. Ik een andere pan maak ik de saus. "SIVA EN NATHAN!" Roep ik vanuit de keuken als het eten bijna klaar is. Ze komen de keuken ingelopen en kijken mij vragend aan. "Nathan dek de tafel en Siva ga Anna even wakker maken als jullie willen." Geef ik ze een opdracht. Nathan knikt en Siva krijgt een brede grijns op zijn gezicht. "MAX?! Help je mij Anna wakker maken?!" Roept hij terwijl die naar de kast loop voor een emmer. Ik spring er snel voor. "Geen water meneer Kaneswaran" Zeg ik snel terwijl Max de keuken in komt lopen. Siva kijkt teleurgestelt maar trekt daarna Max mee naar boven. Ik schud mijn hoofd even. Die weten niet wat hun te wachten staat.

Siva POV

Ik trek Max mee naar boven richting Anna's kamer. "Wacht even" Zeg ik terwijl ik naar de badkamer loop en twee glazen met water vul. Ik loop terug naar Anna's kamer en geef 1 van de glazen aan Max. Ik grijns even en Max grijnst terug als die door heeft wat ik van plan ben. Ik open zachtjes de deur en sluip naar binnen met Max. We gaan allebei aan 1 kant van het bed staan en ik tel af met mijn vinger. drie twee een.

Anna POV

Ik schrik wakker van iets kouds in mijn gezicht. Het eerste wat is zie is Siva en Max die mij aan het uitlachen zijn. Ik kijk een beetje boos en krijg dan een plannetje. Ik grijns gemeen en zie dat de jongens mijn gezicht gezien hebben en rennen weg. Ik spring uit mijn bed en storm achter de twee aan. Door de keuken waar Tom, Nathan en Jay ons verbaast na staren. Uit mijn ooghoeken zie ik Tom zijn hoofd schudden. Ik rem af en ren terug de keuken in. Ik pak uit de koelkast twee slagroombussen en ren weer weg. Ik zie Siva rennen en neem een sprintje als ik vlak bij hem ben spring ik en land zo op zijn rug waardoor hij naar voren valt. Ik pak hem beet bij zijn schouders en zorg dat ik nu op zijn buik zit. Ik grijns gemeen en pak 1 van de slagroombussen en begin hem leeg te spuiten in zijn gezicht en haar. Plots word ik bij mijn schouders gepakt en wordt van hem afgehaalt, ik slaak een gilletje. Max zit nu boven op mij, maar niet met zijn volle gewicht. Hij pakt de andere slagroombus en Siva komt ernaast zitten met degene die ik net nog gebruikte. Ze spuiten mij helemaal onder de slagroom. Ik doe mijn mond open om iets te zeggen, maar er komt gelijk slagroom in. Ik slik het door. "GENADE!" Roep ik snel voordat er weer slagroom in mijn mond beland. Eindelijk stoppen ze, want de slagroombussen zijn ook op. Siva staat op en loopt naar de keuken waar de rest al zit. Max gaat van mij af en zit nu naast mij. Ik ga met mijn hand langs mijn gezicht en veeg de slagroom over Max zijn gezicht uit. Ik lach even lief naar hem en sprint dan de keuken in, pak een doekje en ga lief glimlachend naast Max zitten die er net aan kwam. Ik doe mijn gezicht af. "Max er zit wat op je gezicht en bij jou ook Siva" Zegt Jay lachend.

Reageer (2)

  • RockySam

    Snel verderrrrrrr.<3

    1 decennium geleden
  • JaysBird

    leukleukleuk!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen