Foto bij Chapter Cuarenta.

Mijn lieve, lieve kindertjes.
Ik zal jullie als eerste het slechte nieuws vertellen: IK ZIT WEER OP SCHOOL D: De eerste schooldag heb ik overleefd, maar of het nog lang zal duren voordat jullie me in de goot van de weg vinden met m'n pootjes omhoog, betwijfel ik...
En dan het goede nieuws: DIT VERHAAL BESTAAT VANDAAG PRECIES 3 MAANDEN! Je leest het goed (en ja, ik ben zo gek dat ik dat het bijgehouden...), DRIE HELE MAANDEN!
En ik wil jullie ook nog een keer bedanken voor al jullie lieve berichtjes! I l♥ve u!
X.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Peridot

    Ach arm kind toch, ik hoef volgende week pas weer naar school ): ik moest vandaag mijn boeken kaften en toen ik eindelijk klaar was, was ik bijna depressief ):
    Een magnetron opblazen is gewoon beter dan een raam slopen xd
    Jaaa, Eleanor is echt superlief dat ze hen wil helpen! ;D hihi, nu moeten ze een stelletje worden, ze zijn echt zo schattig samen (:
    En Harry moet ook weer gelukkig worden (:

    Xxx

    1 decennium geleden
  • Ampitrite

    aww, nu moeten ze echt zoenen(A)

    1 decennium geleden
  • WishingPride

    Eleanor is awesome ^^,
    oef ik ga ook dood dit jaar +.+
    m`n vakken zijn saai en heel erg serieus, oh god SAVE ME?!

    1 decennium geleden
  • maua

    AAAAWH!
    ik was eerst zo happy met eleanor, dat ze die brief ging leggen; (voor sarah toch? of ben ik nou gek ;d). En toen kwam het onverwachte superlieve stukje ook nog! aaaahw, ik vind het zo schattig!
    Zoen hem hazel! Kom op! NUUUUU. of ja. in het volgende hoofdstuk dan.
    Ooh, en eleanor, kom op zeg, je wéét toch dat ontploffingen ZO veel cooler zijn dan 'een ruit in slaan'. Djeez. Maar ik ben blij dat ze nog wel wát verstand heeft, en zayn en hazel gaat helpen. Hoeraa!
    Weer vet mooi geschreven, trouwens! (ik voel me zo levenloos om dat in elke reactie te zetten. maarja. het is gewoon zo. dus.)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen