Foto bij OO1 - First Meeting

Pov : Madison

Het is weer zomertijd. De zon schijnt en verwarmt ieders hart.
En ik moet weer een van de begeleiders zijn van een zomerkamp voor kinderen. Ik pak m’n koffers van onder het bed en begin en trek m’n kast open. Ik pak m’n shorts, t-shirts en hemdjes uit de kast en gooi het op een stapel in m’n koffer. ‘’Mam!’’gil ik wanneer ik m’n koffer dicht probeer te krijgen.
M’n moeder kwam aangelopen ‘’wat is er?’’. ‘’Kun je me helpen?’’vroeg ik hulpeloos terwijl ik op m’n koffer zat. Ze schud lachend haar hoofd en probeert de rits dicht te krijgen. ‘’van waar zoveel spullen?’’. ‘’Omdat ik een maand in een strandhuisje moet zitten, waar ik elke dag vies word?’’. ‘’nou kom op, voordat je te laat komt’’
Ik sleep m’n koffers naar beneden waar m’n vader bij de auto stond te wachten. Hij keek geamuseerd terwijl ik de koffers naar de auto sleep. Hij tilt het in de auto. ‘’nou schat, veel plezier, en push de kinderen niet te veel’’. Ik schud m’n hoofd. M’n moeder geeft me een knuffel ‘’tot over een maand’’. Ik stap in de auto en doe m’n Ipod in.
Na 2 uur in de auto te hebben gezeten kwamen we eindelijk aan op t kamp. Ik keek door het raampje. ‘’denk je dat je het hier vol zou houden?’’vroeg m’n vader grijnzend. ‘’zal wel moeten’’. We stappen de auto uit en m’n vader hield de koffers uit de auto. ‘’nou veel plezier schat’’. Ik glimlach ‘’bedankt pap’’. Hij drukt een kus op m’n wang. Ik glimlach en zwaai hem uit terwijl hij wegrijd.
Ik doe m’n zonnebril op en trek m’n shirtje goed. Ik loop met m’n gympen naar het strand waar al een aantal kinderen in het water zaten te spelen.
‘’Madison!’’. Ik keek achterom en zie Mike naar me toekomen. Mike is een van de begeleiders die er vorig jaar ook bij was. Hij was degene voor mountainbiken en al de andere veel te sportieve activiteiten. ‘’Hey’’glimlach ik terwijl ik hem een knuffel geef. ‘’Word het weer een zomer waar je op een strandstoeltje gaat zitten, magazines zit te lezen, en niks uitvreet?’’. Ik grijns ‘’je kent me echt te goed’’. Hij schud z’n hoofd en tilt m’n koffers op ‘’jeetje, wat heb je er in zitten, stenen?’’. ‘’nee… alleen alles wat ik nodig heb voor een maand’’.
We liepen naar m’n strandhuisje. Hij zet de koffers neer bij de deuropening. ‘’welcome back’’. Ik glimlach ‘’dankje’’.
‘’Wist je al dat we een extra begeleider krijgen’’zei hij terwijl we samen naar de begeleidershut lopen. ‘’wie?’’. ‘’Niall Horan ofzo, hij komt van een boyband ofzo maar hij wou eens wat anders’’. ‘’zeg niet dat we een verwend popzangertje krijgen die z’n handen niet vuil wil maken’’. ‘’Jullie zouden het perfecte stelletje vormen’’grijnst Mike. Ik geef hem een stootje ‘’shut up’’.
We lopen de hut binnen waar nog 3 mensen zitten van de begeleiding. Een blonde jongen zat te praten met de begeleiders.
‘’Oh hey Madison, dit is Niall’’. De jongen keek me aan en glimlacht ‘’hey’’. Hij steekt z’n hand naar me uit. ‘’hoi’’antwoord ik kort en schud hem de hand.
Oh boy, dit word een lange kampavontuur.

Het begin ;D Ik hoop dat ik wat meer abo's krijg en dat jullie het verhaal leuk gaan vinden ;D

Reageer (1)

  • Frederique95

    AWESOMENESSSS snel verder ik vind het nu al leuk (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen