Foto bij 002/ Sean Mitchell Vance

• Sometimes the wrong choices bring us to the right places.

Ik liep naar mijn broertje en gaf hem een kus “ i have to go, see you later my little swag boy!” Hij huilde zoals elke morgen. Hij haate het als ik weg ging. “I’ll see you tonight little one” zei ik gerust stellend. Hij werd een klein beetje rustiger maar dat duurde niet lang. Toen ik mijn jas en boekentas nam en naar de deur liep begon hij al te roepen. Ik draaide me om en zwaaide. “I love you!” riep hij me nog na. “I love you too, bro! Bye Emily” –“bye sean have a nice day!” Ik liep naar buiten en wandelde naar Sophias huis.

We stonden al een tiental minuten te wachten op de bus. hij zou er over een paar minuten moeten aan komen. Ik keek uit verveling naar de lucht. Het was een mooie zonnige dag en er was geen wolkje aan de lucht. “What a beautiful day!” zuchtte ik. “Yeah, always at school days.” Zei Sophia geïrriteerd. De bus kwam eraan en Sophia zette al een stapje naar voor om op te stappen. Ik sprong voor haar in en zei “ We don’t have to go?” Ze keek me verward aan. Ik ging vandaag niet naar school dat besluit stond al vast. Ik liep een stukje verder en draaide me om om te kijken wat Sophia ging doen. Ze keek twijfelend naar mij en de bus chauffeur. Ik reikte mijn hand naar de uit en lachte lief naar haar. Ik zag in haar ogen dat ze had besloten om met me mee te komen. Ze lachte lief, liep naar me toen en greep mijn hand vast. Ik trok haar tegen me aan en legde mijn hand rond haar heup. “So sunschine what are we going to do now?” “Beach!” Zei ze enthousiast. Ik lachte, trok haar zo dicht mogelijk tegen me aan en drukte een kusje op haar hoofd. Daarna legde ik mijn hoofd op haar hoofd.
Ik plofte neer in het warme zand. Geweldig toch, zo een mooie zonnige dag op het strand zitten. Sophia zette zich naast me neer in het zand en legde haar hoofd tegen mijn schouder. Ik keek naar haar. de zon scheen op haar perfecte gezicht en in haar oceaan blauwe ogen. Ze had perfecte hartvormige lippen en haar haar werd zachtjes door de wind uit haar gezicht geblazen. Ik zou haar nu meteen kunnen vast nemen en kussen. Ik hield zoveel van haar, wist ze dat maar.. Maar het zou onze vriendschap kunnen verpesten dus ik zette het maar uit mijn hoofd. Ik stond op en trok mijn shirt uit. Ik betrapte haar op staren. Ik knipte met mijn vingers voor haar ogen. “Soof?” Ik zag hoe haar wangen rood kleurde van schaamte. Stotterend zei ze “s..s..sorry.” Ik keek haar uitdagend aan. “What?” vroeg ze bang. Ik liep naar haar toe, pakte haar op en rende naar de zee. “Sean! No, let me go!” schreeuwde ze. Ik hield haar stevig vast zodat ze niet los kon komen. Ik rende de zee in. “Sean!” schreeuwde ze. Ik hield haar stevig vast boven het water, keek haar aan in haar prachtige ogen. Dit is het moment nu moet ik haar kussen. Ik kon mezelf niet meer tegen houden en bracht mijn lippen richting de hare.

Reageer (4)

  • W4stedYouth

    Snel verdahhhhh xxxx

    1 decennium geleden
  • Zarryx

    Snel verder! xoxo

    1 decennium geleden
  • Liesbeth1

    verder!
    miss you ):
    <33333333

    1 decennium geleden
  • BiekeexWorld

    OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!
    jaajaa dat word ne lebber eh ;p
    Love & miss you ):
    <33333333333333333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen