Foto bij 030

Wow chapter 30!!

Toen ik klaar was, ging ik snel liggen. Harry ging in zijn eigen bed liggen en al snel lag ik naast hem. Hij ging op zijn zij liggen en ik ging met mijn rug tegen hem aanliggen. (lepeltje lepeltje ofzoiets) Al snel viel ik in een droomloze slaap.

Toen ik wakker werd, was Harry al weg. Snel stond ik op en liep naar de kamer toe. Ik had dorst. Snel pakte ik een beker voordat het misging en schonk hem vol met bloed. Toen ik de fles weer terugzette, zag ik dat de tweede fles anders stond. Diep ik gedachten liep ik naar de bank en liet me naast Harry neervallen. 'Wie zou er aan hebben gezeten?' dacht ik en somde alle mogelijkheden op. 'He wat is er?' vroeg Harry. 'Huh wat?' 'Je bent een beetje afwezig.' zei hij en veegde een pluk haar uit mijn gezicht. 'Ja sorry. Er heeft iemand aan mijn fles gezeten.' zei ik en glimlachte klein. 'Ow stop maar met zoeken. Dat was ik. Ik had geen honger dus ik dacht ik mag vast wel wat van dat spul van jou.' zei Harry. 'Wat?' riep ik en sprong op. 'Sorry.' zei hij snel. 'Was het lekker?' vroeg ik voorzichtig en ging weer naast hem zitten. 'Ja het was niet verkeerd.' zei hij en greep ineens naar zijn buik. 'Wat is er? Gaat het?' vroeg ik en legde een hand op zijn rug. 'Nee. Ik heb hele erge steken.' 'Je moet even op je bed gaan liggen.' zei ik en ondersteunde hem terwijl hij naar de kamer liep. Toen hij op zijn bed lag, begon hij te kreunen. Hij begon te woelen en toen ineens te kronkelen. 'Ow nee.' zei ik en greep naar mijn haar. 'Wat is er aan de hand?' vroeg Zayn en kwam naast me staan. 'Geen idee.' zei ik en ging naast Harry zitten. Ineens begon hij keihard te krijsen.

Reageer (1)

  • LALT

    Oeps, ik denk dat je hem gebeten hebt in je slaap!!
    Straks komt er een heel gevecht tussen haar en zayn, en dan kijkt iedreen raar als ze transformeren en elkaar aanvallen.
    Maar goed, dit gaat vast niet gebeuren, dus snel verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen