Foto bij O52 || Charlotte Rosaline Stewart

~ Birthday party

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • LoveIsLouder

    Mooooii,,(H)

    Waaaaaaaaaaaaahh, had vandaag mijn eerste schooldag !
    Was eigenlijk wel leuk.
    Was vandaag half 2 uit, en verder van de week 3 uur.
    We hoeven niet eens te leren deze hele week.
    Alleen maar introductie, van die domme spelletjes enzo.
    Echt wel dom...
    Maar ik heb al een vriendin gevonden.
    Maar de gesprekken zijn nog niet echt zo van,
    dat ze heel...
    Ja, het is gewoon moeilijk uit te leggen.
    Het zijn niet echt van die gesprekken die makkelijk komen.
    Snap je ongeveer wat ik bedoel?
    Maarja, ik zal even verder een reactie maken.

    Liedjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :

    Ik kende het liedje eigenlijk ook niet maar ik vind hem wel leuuuuuuk! (lol)

    Hoooooooooooooooooooooooofdstuuuuuuuuuuuuuuuuuuukjeeeeeeeeeeeeeeeeeee:

    OMG.. Ik zou dus echt gek worden als Olly Murs tegen me ging praten !
    Ik zie het al helemaal voor me:

    Het was de verjaardag van Louis en ik ben dan sinds 6/7 maanden.
    Er waren veel mensen uitgenodigd ook al waren het alleen Louis familie, vrienden ga maar verder. Ik stond bij een tafel waar het drinken opstond geparkeerd. Ik pakte een glas van de tafel en schonk wat drinken in. Ik nam een grote slok van het drinken. ´Jij bent toch de vriendin van Louis?´ Hoorde ik ineens een bekende stem achter me maar ik wist niet precies wie het was. Ik draaide me om en schrok van de persoon die de vraag stelde. Ik liet mijn glas vallen en het glas spatte uit elkaar en de glas scherven lagen voor mijn voeten. Het was Olly Murs. Olly kwam geschrokken naar me toe en vroeg hoe het met me ging. ik knikte en hij begon de scherven op te ruimen. Ik liep een beetje achter uit en pakte mijn gsm erbij en belde naar Ellen. Na 2 keer proberen nam ze op. Ik begon meteen te schreeuwen dat Olly Murs hier was en meteen hong ze op en na een paar uur kwam ze de kamer in lopen waar het feestje werd gehouden. Ze rende meteen naar me toe en ik wijsde zonder iets te zeggen naar Olly. Ze knikte en we liepen samen naar Olly toe en en hij zag ons aan komen. ´Hallo, wie is dat meisje?´ vroeg hij aan mij. Zonder iets te zeggen riepen we meteen ´My heart skips skips skips, skips skips skips a beat!´ en we renden meteen het gebouw uit.

    Kudooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooootjeeee(flower)

    X

    Wahahaa, ik ben trots op mijn britse jongens toen ik dit nieuwsberichtje vond!


    One Direction schikt met naamgenoot
    De Britse boyband One Direction heeft het bijgelegd met zijn Amerikaanse naamgenoot. De twee troffen een schikking waarbij ze afspraken dat de Britten hun huidige bandnaam mogen blijven gebruiken.
    De Amerikanen klaagden de boyband in april aan omdat die hun naam zou hebben gestolen en eisten daarbij een miljoen dollar. Vervolgens kwamen de Britten met een tegenaanklacht, waarin ze stelden 'wereldwijd faam en succes' te hebben bereikt, waarvan de Amerikanen een graantje zouden willen meepikken.
    De Amerikaanse groep, afkomstig uit Californië, verandert zijn naam naar Uncharted Shores. De bands zeggen in een gezamenlijke verklaring tevreden te zijn met de oplossing.
    One Direction is erg populair in de Verenigde Staten. Hun plaat Up All Night was het eerste debuutalbum van een Britse band dat op nummer een binnenkwam.

    1 decennium geleden
  • 1Dancer

    Hahahaha (:

    1 decennium geleden
  • Salute

    Super!
    Snel verder <33

    1 decennium geleden
  • Chanson

    Aaah wreck this journal is zo leuk, ik heb die mij vandaag in mijn handen gekregen... I'm in love!!! Dtwordt echt super leuk want mijn vriendinnen hebben ook allemaal een exemplaar :D
    Anyway, volgns mij gaat ze er heel blij van worden!!
    (K)

    1 decennium geleden
  • xSaarrStyles

    OYEAHOYEAHOYEAH, ZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVEEEL PLEZIER MORGEN BIJ DE DONK! We hebben een timer gezet voor de 1D BIG ANNOUNCEMENT, en nog15 uur, en 42 minuten! OMG, WIJ ZIJN BLIJ, en we moeten nog spullen pakken voor Dooreloor hier, dus dat gaan we even doenn! Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen