Foto bij [16.1] The Clueless Chapter

"Hoping that no one will see everytime she dried her tears."

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • Nixon

    De reactie. Hier komt 'ie. GATVER DE PIELEKES RYAN WAT BEN JE TOCH EEN ONGELOFELIJK STOMME EIKEL. Hazel en Justin waren juist zo lief en schattig en gelukkig aan het doen en dan kom jij alles weer verpesten. Weet je dat ik het trouwens niet eens heel erg vind dat Jane dood is? Als ze echt voor Ryan zou kiezen - ik ben er nog steeds van overtuigd dat hij niet van haar hield. Tenminste, niet zoals Justin - dan is het nog een grotere trut dan ik dacht. Ik vond haar lief. ):
    Maar Hazel is lief en ze verdient het beste. Ze verdient Justin als vriend. Niet perse als vriendje, ook al zou dat helemaal perfect zijn, maar als vriend. Je weet wel, om mee te praten met haar iPhone. Is het trouwen een witte? Want dat ik vind ik wel bij haar passen. Geen idee of je het gezegd hebt, want dan heb ik erover heen gelezen.
    En ja, ik ben héél erg benieuwd naar het tweede nieuws. Ik vind het dapper dat die moeder af gaat kicken, voor haar. Als het allemaal goed gaat heeft ze tenminste één fatsoenlijk functionerende ouder.
    En, als laatste: ik vind dat Hazel het nummer gewoon moet schrijven. Misschien wel alleen, misschien met Justin, who knows.
    En hij mag niet gek worden, daar is hij veel te lief voor, hij is alleen maar in de war ):
    Dit is echt een fantastisch verhaal en ik heb er geen spijt van dat ik je deeltjes opgespaard heb zodat ik ze in een keer kon lezen. Ik ben heel blij dat je een tweede verhaal begonnen bent, WANT DIE GA IK NU LEZEN WOOP WOOP WOOP.

    Snel verder!! x

    1 decennium geleden
  • StylesNicole

    Echt spannend!

    1 decennium geleden
  • floepii

    Ooooh vedder!!

    1 decennium geleden
  • IShipPidi

    snel verder,
    ik ben benieuwd :a <3

    1 decennium geleden
  • IronRainbow

    Uhmmm... Wat gaat dit nieuws zijn?

    Curious !

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen