Er zijn 2 Finn pov's in dit hoofdstuk srry daarvoor

KC pov
Nu ik vader ben voelt alles veel anders, dan eerst met Jenna, maar we zijn wel gelukkig met ze tweeen. Ik mag die Justin en Finn eigenlijk niet zo erg, Finn is heel slecht in alle vakken en Justin is in alle vakken heel goed. Meestal zie je dat bij tweelingen en niet gewoon bij broers.
'KC,waar zit je aan te denken',vraagt Jenna die naast me zit.
Ik twijfel over het antwoord maar daarna al gauw zeg ik:'I....kkkk zataanjoutedenken'
'Wat?',vraagt Jenna.
'Ik zat te denken aan jou'zeg ik omdat ze me niet goed had gehoord.
Daar lopen Justin en Finn naar Clare,Adam en Eli toe.

Finn pov
Daar zit KC ik heb nog met hem gesproken maar toen daarna zei hij Rot op!Dus hij mag me niet denk ik gelukkig dat ik hier wel vrienden heb Adam,Clare en Eli en natuurlijk ook me grote broer, Justin. Die straks gaat zingen hij kan heek goed zingen hij kan heel veel beroemde zangstemmen na doen dit keer gaat die de zangstem doen van Justin Bieber. Hij heeft dat juist uitgekozen omdat hij Justin heet.Let's the show begin.

Justin pov
Ik ben nog een beetje zenuwachtig als ik de gezichten in de kantine zie die op mij gericht zijn, maar nou en ik kan dit toch zo goed dus wat scheelt eraan, ik ga zingen wat ik zelf heb geschreven maar dan op een Justin Bieber stem en dan degene die goed raad wiens stem ik doe die wint een drumstel en bonnen om kleding te kopen en als 1 meisje het goed heeft en 1 jongen ook dan maakt het niks uit want ik heb toch 2 bonnen daarvoor 1 voor meisjes en 1 voor jongens als het afgelopen is dan heeft Eli gewonnen maar hij verdeeld het geld met mij,Finn en Adam en Clare ook natuurlijk, dat wordt nog een gezellige avond.

Finn pov
De volgende morgen ben ik klaar wakker en ik vraag aan Eli(als ik op school ben rijlessen aan hem)

'Hey,Eli'zeg ik
'Hey'zegt Eli
'Heb je een nieuwe auto?',vraag ik
'Ja, ook een zwarte, maar hij heet Goldsworthy mijn achternaam',zegt Eli.
'Oké, zou je mij rijlessen kunnen geven'vraag ik.
'Tuurlijk, we beginnen nu meteen'zegt Eli.
Ik kijk in de achteruitspiegel om te kijken of er iemand aan komt maar ik zie niemand dus ik rijd eruit en ga de weg op ik weet wat ik moet doen want Eli heeft het mij verteld en hij heeft een eigen rijschool gestart om geld te verdienen.
'Goed, je krijgt je rijbewijs'zegt Eli.
'Bedankt'zeg ik

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen