Mensen zeur niet dat ik een deel 2 moet maken want dat ga ik niet doen ik ga een verhaal schrijven over een Transgender.
Ik doe nu alleen Adam, Eli en Clare pov's sorry dat ik de andere karakters en niet heb in gedaan, maar ik weet dat heel veel mensen van Eli houden. Finn en Justin die zaten er een heel jaar op maar ik ga niet een heel jaar een verhaal schrijf daarom dat er maar 6 hoofdstukken zijn

Clare pov
Ik hoor net van Eli dat Finn zij rijbewijs heeft gekregen en dat is echt fantastisch aan het eind van het schooljaar en iedereen moet nu naar een universiteit omdat iedereen is afgestudeerd is van de middelbare school ik zal Degrassi zo missen maar ik heb van al mijn vrienden hun telefoonnummer ook het telefoonnummer van Finn en Justin, die ondertussen mijn vrienden zijn geworden en Eli, ik ga nog vaak met hem afspreken met Adam ook, hij is wel een leuke jongen en Bianca haat hem omdat hij een Transgender is ,maar nou en? Die zijn er zoveel van in de wereld niet alleen Adam is een Transgender.

Adam pov
Justin weet't nu en mijn tante ook eerst was ze heel geschokt maar daarna niet meer en nu mag ik er eindelijk van Degrassi af, ik ben wel een beetje blij maar niet heel erg want Justin,Finn, Eli en Clare ga ik want ik weet waar hun wonen en heb net een bericht gehoord dat Eli's vader dood is arme knul.

Eli pov
Het jaar ging snel voorbij al mijn gevoelens zijn nu opeens een stuk meer geworden dan eerst en ik ga Clare heel erg missen daarom ga ik heel vaak met haar afspreken bij The Dot ofzo of ergens anders maar ik wil niet verhuizen dat lijkt me stom als ik daarvoor kies dan kies ik daarvoor nu Bullfrog en CeCe dood zijn vindt ik dat wel erg jammer en ik vond die ene keer dat Clare mijn kamer heeft opgeruimd niet zo erg maar nu is het weer een rommeltje

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen