Foto bij Chapter 23

Enjoy!

Christian POV
Bezorgd kijk ik op mijn mobiel. Ik vind het maar niks dat ik vanavond niet bij haar kan zijn. Ik reken snel uit hoe laat ik daar weer kan zijn, maar dat wordt denk ik te laat aangezien zij morgen weer stage heeft.
“Zeg Nic, wanneer zou ik haar officieel kunnen vragen? Zit daar een datum op?”
Verschrikt kijkt Nic op. “Shit zeg, is het al zo officieel? Ik dacht dat jullie elkaar leuk vonden en elkaar nog beter wouden leren kennen!” zegt Nic.
“Hmm. Is het nog te vroeg dan namens jou?”
“Ik weet het niet.. voelt het goed voor je?” vraagt hij.
“Ik wil niks liever!”
“Nou, dan schiet maar eens op!” zegt Nic. Ik geef hem een knuffel en realiseer me weer hoe belangrijk hij voor me is.
“Zeg Deentjes, gaan jullie nog wat doen of hoe zit dat?” schreeuwt Frank van een afstand naar ons toe. Ik steek mijn hand op en ga verder met de oefening.

Sammy POV
EINDELIJK. WEEKEND! En dat is niet alleen fantastisch omdat het weekend is, ik kan uitslapen, ik even geen stage heb, maar omdat ik naar Chris z’n appartement toe ga. Hoe dichterbij ik met de trein richting Amsterdam kom, hoe zenuwachtiger ik word. Ik vraag me af of die zenuwen ooit nog weggaan? Ik sms snel nog met Loïs om te vertellen hoe zenuwachtig ik ben. Snel krijg ik een motivatie sms’je terug. Ik probeer te blijven ademen en me te concentreren op mijn muziek. Gelukkig helpt dat en word ik iets rustiger.
“Dames en heren, Amsterdam Centraal. Amsterdam Centraal,” zegt de omroepstem van de trein. Geschrokken pak ik mijn spullen en loop ik de trein uit. Was ik me toch even in slaap gevallen! Ik loop richting de uitgang van de bussen bij Noord, waar ik Chris zou ontmoeten. Ineens botst er iemand tegen me aan en roept boos “Kijk toch uit man!”. Ik kijk achterom en zeg snel “Sorry!” stel je voor dat ik hier ruzie zou krijgen met iemand. Argwanend kijk ik achter me om te zien of diegene me toevallig nog een klap wil verkopen maar die loopt gelukkig verder. Als ik de trap van de bussen afloop zie ik Chris al staan, met een aantal meiden om hem heen. Ik schrik, wat is dit nou weer? Als ik dichterbij kom zie ik dat ze een handtekening vragen. Dit handelt hij netjes af waarna hij naar mij toe komt lopen. Hij pakt direct mijn hand en geeft me een zoen op mijn mond. Ik begin te blozen, ik hou niet zo van zoenen in het openbaar. “Hee!” zegt hij verlegen. “Hoi,” zeg ik verlegen terug. “Ga je mee?” vraagt hij. We stappen de bus in. Onderweg laat hij me allerlei favoriete of leuke dingen langs de route zien. Na een paar minuten stappen we uit. Ik kijk om me heen en zie dat we in een gezellig straatje zijn aangekomen met veel appartementjes. Een paar meter verder zie ik de grachten liggen. Wauw wat een ideale plaats. “Klaar met rondkijken?” vraagt Chris met een glimlach. “Oh sorry had niet in de gaten dat je op me aan het wachten was!” zeg ik verlegen. “Is niet erg! Kom je mee naar binnen?” Ik volg hem de trap naar boven toe. Als hij de deur van zijn appartement open doet zie ik een knusse woonkamer, maar toch groot genoeg om te weten dat hij genoeg geld verdient als voetballer. “Wauw, wat mooi hier!” zeg ik enthousiast. “Zal ik je een rondleiding geven?” vraagt hij. Dat wil ik natuurlijk wel! Na de badkamer en hobby kamer (met ps3 natuurlijk) gezien te hebben loopt hij een deur voorbij. “Moeten we hier niet kijken?” vraag ik. Glimlachend zegt hij; “Nee, daar komen we zo!” We lopen naar de keuken en hij schenkt wat fris voor ons in. “Klaar voor de geheime kamer?” vraagt hij. Enthousiast spring ik op “bring it on!” We lopen naar de kamer. Hij maakt de deur voor mij open en doet dan een stap naar achter. Als ik zie wat er staat stokt mijn adem. “Chris! Dat had je niet hoeven te doen!” Op de grond liggen rozenblaadjes en in het midden staat een klein schattig hartje gemaakt van waxine lichtjes. Daar midden in ligt een kaartje. Ik maak het kaartje open en begin te blozen als ik lees wat er staat. Ik draai me om, ren naar hem toe en knuffel hem. “Natuurlijk wil ik dat!” zeg ik. Ik geef hem een zoen op zijn mond en zo blijven we een tijdje staan. Wauw, ik ben de vriendin van Christian Eriksen geworden.

Reageer (5)

  • eriksen

    Aaaaah schattig! :D

    1 decennium geleden
  • xpantoffelx

    (yeah)

    1 decennium geleden
  • PrimRue

    Omy dat is zo schattig!!! (:
    Love it!! <3
    Snel verduuuuur(flower)

    1 decennium geleden
  • xlhovee

    (H)

    1 decennium geleden
  • Yestherday

    Super!!
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen