Willen jullie allemaal mijn blog even lezen? Het heeft te maken met dit verhaal. Dank jullie wel voor jullie reacties en geniet van dit hoofdstukje!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (18)

  • TomKBitch

    leuk deeltj !
    ik zou met alle plezier in tom's armen slapen !! en niet alleen slapen (A)
    stel je voor *kwijl*droom*kwijl* x)
    snel verder
    xx dymm

    1 decennium geleden
  • xMoshie

    Ik dacht dat ze zouden praten? :O
    Snel verder

    Edit:
    Never mind. Was een paar hoofdstukken voor haha
    Ik hou van dit verhaal :D
    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • Nelinuh

    heeel snel verder!! :D

    xx

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Snel verder! (flower)
    x

    1 decennium geleden
  • Eyka

    Wat beeld ik me graag een dronken Bill in. Maar vanaf het moment dat ik dat las dacht ik het al. Hoe raken die thuis. Een opluchting overviel me toen ik las dat ze een taxi ging bellen.
    Maar het lot (ohja, waarom ook niet, het past hier ook?) moet eer maar eens voor zorgen dat er geen taxi is. Dus moeten ze maar blijven slapen. Gelukkig niet in hetzelfde bed, dat zou me teveel worden. (Ja, ik ging er toen nog vanuit dat Tom haar nog niet ging vasthouden in zijn slaap in een of andere worstelgreep).
    Er is me nog iets te binnengeschoten. Tom kan ook zo doen, omdat hij dénkt dat het niet wederzijds is. Alhoewel ik niet echt vind dat Alex een of ander teken heeft gegeven dat het tegendeel bewijst, maargoed. Plus, het was haar eerste keer met hem, dat betekent toch ook iets. In ieder geval, als hij denkt dat hij het voor elkaar zal krijgen met arrogant doen, dan heeft hij het mis. Of hij wil zijn eigen gevoelens beschermen door arrogant te doen, alsof hij hoopt dat zijn verliefdheid over zal gaan. Ik blijf maar gokken op dingen die volgens mij kunnen.
    Het is hatelijk dat Tom er dingen uitflapt terwijl hij dronken is. Wat hij zegt is wel waar en klopt volledig. Maar hij is dronken. Ofwel beseft hij niet wat hij zegt en weet hij het morgen niet meer, ofwel neemt zij het niet serieus.
    Kan het niet voor een keertje simpel zijn? Simpel in de zin van, er is een uitweg die het mogelijk maakt in de toekomst een oplossing te bieden?
    Dit is volgens mij het laatste hoofdstuk dat ik moest inhalen en ik wil meer. Of ik ga dromen over dit verhaal :3.
    <3<3.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen