Walking on sunshine - X-Factor UK 2011

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Unusual

    Ik vind dat Mila Zayn moet vertellen dat er toch wel wat kriebels bij komen. En anders moet ze met Harry praten. Die kan haar ook wel overtuigen om haar het te vertellen. Of, ze vertelt Hannah en Jill eerlijk wat er tussen haar en Zayn speelt. En dat het dan de drie musketiers worden die Mila helpen om nog dichter bij Zayn te komen.

    <3

    1 decennium geleden
  • theguardian

    Amazing! xx

    1 decennium geleden
  • Aves

    Haha, zo cool. Ik ga ook naar Italië :) En waarschijnlijk toch niet meer naar New York omdat ik daar geen geld voor heb omdat ik met mijn onhandigheid mijn schooltas heb gesloopt door mijn spullen over te leveren een vloedgolf van sinaasappelsap. (Flesje had gelekt en nu is mijn tas naar de filistijnen) Dus wil ik een nieuwe eastpack omdat mijn oude handtas ruikt naar sinaasappelsap. En bij de geur ga ik over mijn nek. Dus ik ga denk ik naar Londen :) Maar Italië is echt cool. Hoe lang ga je en wanneer? Ik in maart.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen